Espero Tuning na allegro czarne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Espero Tuning czarne
Myslalem ze tylko Losombra mial czarne

Widziaem je na allegro no i i zastanawiam sie czy to czarne jest ale chyba tak. Ciekawe ile sobie za niego krzyknie

Cytat:
2004-06-20 10:16:20, mcneo pisze:
..."Myslalem ze tylko Losombra mial czarne..."

Z tego co pamiętam Espero Lasombry NIE BYŁO CZARNE
Docelowo skończyło się na jakimś nietypowym dość kolorze (z Hondy)...chyba brązowo-czarny czy jakoś tak ?!

na zdjeciach ladnie wyglada

na żywo też nawet ładnie wygląda, czesto je widuje w kielcach

Wiktor

Podczas ostatniej wzyty w Warszawie miałem okazję zobaczyć espero Lasombry na taxi (to taki OT żeby się pochwalić, że bywam w stolycy ). I rzeczywiście nie było czarne tylko takie "czarniawe" (chyba wymyśliłem nowy kolor ).

Kurcze Martinez niemieszka w wawie i wylukal esperaka Lasombry a ja mieskzam i nihu.. niemoge

tez zwrocilem na nie uwage..ale zwykly pakiet od jedrasika..nic nowego...ale moze by mod zebral te allegrowe poszukiwania i umiescil w jenym watku np "espero na allegro" bo juz ze 3 tematy sa podobne

Cytat:
2004-06-20 11:53:27, bogdan1 pisze:

Z tego co pamiętam Espero Lasombry NIE BYŁO CZARNE
Docelowo skończyło się na jakimś nietypowym dość kolorze (z Hondy)...chyba brązowo-czarny czy jakoś tak ?!

Z tego co ja pamietam to Espero Lasombry bylo pomalowane owszem lakierem Hondy, a kolor to CZARNY wpadajacy w sliwke

Skoro Lasombry espero jeździ na taryfie, to on coś kicił z tą ceną - jak to było - 17 tys zł czy coś koło tego. Może, ale taryfiarz w życiu by mu nie dał więcej jak 14 tys.

Marti, tak patrzę na Twój podpis (sygnaturkę) i mam coraz mniejszą ochotę na przebywanie z Toba w jednym domku w czasie "Borkowego" zlotu

Cytat:
2004-06-21 14:41:22, SpeedR pisze:
Marti, tak patrzę na Twój podpis (sygnaturkę) i mam coraz mniejszą ochotę na przebywanie z Toba w jednym domku w czasie "Borkowego" zlotu

Cytat:

Nie marudź...

Marti bierze z Sobą 3 fajne koleżanki...

Cytat:
2004-06-21 14:44:05, Zoltar pisze:
Cytat:

Nie marudź...

Marti bierze z Sobą 3 fajne koleżanki...

Widzisz, gdyby coś wspomniał na ten temat wcześniej, nawet nie podejmował bym dyskusji

Pozdrawiam

Ale One są już zaklepane

Cytat:
2004-06-21 14:47:54, Zoltar pisze:
Ale One są już zaklepane

Oj... nie marudź

Pozdrawiam

Cytat:

Teraz narzekasz, ale w niedzielę to siłą będziemy Cię z domku wyciągać .

P.S. To nie Ciebie przedstawia ludzik w pomarańczowym kubraczku

OT ( hehe bawie sie w "porządkowego" )

Cena esperaka nawet przystepna 12kola to w sumie nie za duzo nie za malo. Przynajmniej własciciel jest normalny i opisuje auto jak sie nalezy, a nie bajeruje głupotami! Autko na 90% było walniete bo kto przy zdrowych zmysłach zmienia kolor auta(no chyba ze ma sie za duzo kasy)

[ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2004-06-21 19:44:11 ]

Cytat:
2004-06-21 10:11:37, piotr-ek pisze:
Skoro Lasombry espero jeździ na taryfie, to on coś kicił z tą ceną - jak to było - 17 tys zł czy coś koło tego. Może, ale taryfiarz w życiu by mu nie dał więcej jak 14 tys.

to bylo dokladnie 18 tys
17500 za samochod
i 500 za czesci
sprzedany młodemu chłopakowi z Białegostoku
niestey jak o sprzedałem zaczął się wyjątkowo sypać , hamulce, silnik - az mi głupio było jak do mnie zadzwonił i mówił o tym.
ale coż urwał mi się z nim kontakt i zapewne sprzedał dalej samochód i tyle no i trafił na taxi.
ewentualnie sam ten młody chłopak został taksówkarzem ale to mnie prawdobopodne.
a swoj samochód widziałem przez chwile na Woli ale tylko chwile