Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-06-17 21:37:50 Ja mieszkam przed szkoła podstawową, jedną z najwiekszych na slasku. W okresie przed wakacyjnym zaczynaja sie zebrania itp itd. zaczyna sie zjezdzanie przed mój blok , człowiek wraca z pracy , wjezdza na własny parking i ZOONK nie ma miejsca. Raz zadzwoniłem do Strazy miejskiej ok godz. 17 , przyjechali po 20 jak juz było pusto. Ale....u mnie przed wjazdem na parkin jest znak... zakaz wjazdu za wyjatkiem mieszkanców bloków...... Kilka dni temu ktos zadzwonił na policje bo jakis czubek podjechał przed klatke i ustawił tak auto ze w tym miejscu postawiłbym 3 sraluchy, przyjechali spisali poczekali az przyjdzie własciciel , wp....lili mu mandat i zabrali dupy... |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2004-06-17 21:55:37 Moze po prostu opona sie zle rozlozyla na felgach i dlatego bije? Sproboj ulozyc opone jeszcze raz.. Zyjemy w popierdolonym kraju :[
A tak apropo nie radze parkowac na sciezkach rowerowych bo rowerzyscy maja bardzo fajne sposoby na utrudnienie kierowcy zycia - np pocieta zyletka na male kwadraciki nalepki w lusterka i na szybe przednia na poziomie oczu (tzw. v-lepki) i inne jeszcze fajniejsze patenty wiem bo jestem aktywnym bikerem i nic bardziej nie wkurwia czlowieka niz samochod na sciezce rowerowej (oprocz chujowo zaprojektowanych samych sciezek - w polsce jest tylko jeden specjalista od ich projektowania... jeden godny nazwy specjalista). |
Jac Leganza Warszawa | 2004-06-18 19:11:18 Nic to...jak mawiał Wołodyjowski. Parkuję teraz na ulicy. |