Zvolen - dotyczy Torunia i Poznania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cz ktos z tych miejscowosci jest w stanie podac mi miejsce, godzine oraz trase przejazdu na zlot oraz gdzie i z kim sie spotyka (Lodz?)? Chcialbym zamiescic info na stornie.

ja jesli pojade...(zawsze moze cos wypasc po drodze...)
to jade do Łodzi..i tam o 9:00 dolaczam sie do grupy lodzkiej...chyba ze mnie nie beda chcieli
no...to tyle...
powie mi ktos jak jest teraz z tymi zielonymi kartami??
trza miec na wyjazd do innego kraju UE???czy nie trza..i moje zwykle OC/NW wystarczy???

Z ktorego miejsca jest wyjazd? O ktorej godzinie? Planuj tak, zeby w Lodzi byc najdalej pol godziny przed ich odjazdem.

A co d OC, NW i podobnych. Ja bede mial ZK, ale ja mam gratisowa i uwazam, ze taka zawsze warto miec przy sobie. Jesli ktos uwaza ze nie bedzie mu potrzebna - coz - jego wybor.

Czy ktos wie czy pzu daje dalej zieloną karte ?????
Jak tak to jade po nią.

ja wyjezdzam z Torunia o 6:30 spod McDonalda na "Rubinkowie II"
u zbiegu ulic: Sz.Lubicka , Jamonta ,Slaskiego.
jak ktos chce sie "przylaczyc" to na e-mail badz GG 2066248
srednia predkosc moja jak cos to ...140
no ale moge powlec sie tez 90

a co do zielonej karty...nie jestem w PZU..i pewnie nie bede mial a FREE...wiec sie zapytowywuje czy jest konieczna...

zielona karta w PZU jest na 100% free
samo ostatnio wyrabiałem,ale babka sie dziwnie patrzyła"bo niby po co pany to"???jak jestesmy w uni??hehe

Jeżeli usune wszystkie usterki w bolidzie to lece z poznania na Wrocław a dalej omijając autostrade na granice i mam nadzieje zastać tam jeszcze kogoś.

szerokiej drogi i bawcie sie dobrze...

mnie czeka bardzo upojny weekend

Jak ktoś jedzie przez Łódź to zapraszam na nasze forum to wszystko obgadamy.

Cytat:
2004-06-14 14:30:41, _Szary pisze:
Jak ktoś jedzie przez Łódź to zapraszam na nasze forum to wszystko obgadamy.

siakos nie moge sie na waszym forum zarejestrowac...nie "przysyla" mi potwierdzenia na email...
zalatwmy sprawe na tym forum..albo daj innym znac ze ja jade przez lodz...i chetnie do was dolacze...

Gadałem z Evilem. Podobno macie razem do Łodzi dotrzeć.
A co do miejsca spotkania to aktualnie jest to MC'DONADLD na Retkini, ale sie raczej zmieni jak ma ktoś z poza Łodzi przyjechać. Prawdopodobnie będzie to wylot(na Zvolen) albo wlot do Łodzi(od waszej strony). Ale raczej to pierwsze, bo Evil troszkę zna Łódź i głównymi drogami przejedzie na dtugi koniec.

o mnie tez sie nie bojcie...podacie adres gdzie mam sie zjawic to sie zjawie