| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-06-13 20:41:31 Już po kjsie więc trochę wrażeń "na świeżo". Właśnie wróciłem do domu, i jestem mega wy...zmęczony , podziękowanie również że moglismy posędziować ten kjs i trochę się pouczyć ps. Startował jeszcze Kuba/Stefan i Sowa, ale wyników nie pamiętam- sory |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2004-06-13 21:02:02 mam nadzieje że wyczerpałem już limit zonków na cały sezon, poprostu pech, z drugiej strony auto nie było aż tak dokładnie sprawdzone po jurajskim, tak zeby mieć 100% pewności ze kjs ukończy, po za wymianą skrzyni próbowalismy reaminować wycieki z baku(uszkodzenie na hopie na jurajskim) auto stało 5 godzin pod anwą i uciekła 1/4 Vpowera Jest mi strasznie głupio z tego powodu że nie dość że obciążyłem was finansowo to w dodatku nie udało się ukończyć ani jednej z imprez, a celem było tylko osiągnięcie mety P.S. Ma ktoś nasze zdjecia z jurajskiego i kjsu?? |
Meehow_K Klubowicz Rally-Kraków 106&126 Kraków | 2004-06-13 21:07:58
Ja mam Gadzio specjalnie przyjechałem drugi raz na lotnisko, żeby zrobić fotki a Ty nie dotarłeś |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2004-06-13 21:46:56 Imprezka pierwsza klasa, no i udało się wyjąć I miejsce w klasie - mimo, że startował Daniel (pech - problemy techniczne w jego rajdówce przez co jazda na "pół gwizdka").
Podziękowania dla Roodej za pilotowanie czego efektem było bezbłędne pokonanie prób (reagowała w porę i udało się skorygować moje błędy). Przede wszystkim chciałem podziękować Danielowi za pomoc przy reaktywacji autka (pożyczenie i montaż SB). Swoją skrzynię zajeździłem na lotnisku w SB późnym popołudniem i miałem zamiar się wycofać z rajdu, ale na szczęście do tego nie doszło. Co do samego rajdu to dobra organizacja, ciekawe próby - myślę, że na odcinkach typu mini-OS powinno być zapoznanie z próbą przed jej pokonaniem (aby unikać niemiłych niespodzianek). Frekfencja dopiasałą i myślę, że kibicom też się podobało (no może nie jak grad padał |
widynek Klubowicz Rally-Kraków 700k Kraków | 2004-06-13 22:48:41 Niestety nie mogłem przybyć bo skończyłem "robotę" o 9 rano, gratuluję Dommelowi(co to za zmiany w furze?? ) i Danielowi. A Gadzio mam nadzieję następnym razem będzie miał więcej szczęścia do fury i wreszcie walka będzie mogła być wyrównana. |
Tomek_Bula Klubowicz Rally-Kraków Opel Astra Kombi 1.7 ... Kraków | 2004-06-13 23:56:46 Gratulacje
chłopaki i dziewczeta oby tak dalej. Gadzio badź twardy Pozdro Tomek |
ade Nexia SportSedan Krakow | 2004-06-14 00:08:14 foteczki na mojej stronce |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2004-06-14 14:06:29
na kjsie mielismy od samego początku problemy pierwsze to brak wolnych obrotów, ale udało się to usunąć, druga sprawa to wyciekajace paliwo z baku ale to też nie było aż takim problemem, po 4 próbie zaraz po wyjechaniu z placu stracilismy ładowanie, okazało sie z pasek klinowy się rozleciał, więc się nie zastanawiałem i zacząłem go wymieniać, wsadziliśmy nowy pasek ale po przejechanoiu może jednego km urwała się szpilka piasty alternatora, chcielismy dojechać na komasację, ale z pilotem doszlismy do wniosku że już nie ma szans nawet zdobyć punktów i pozostaje nam się wycofać z imprezy, dotoczyliśmy się pod salon ANWY i tam juz zostalismy do końca. Jedno jest pewne start w dwuch imprezach dzień po dniu był pomysłem poronionym tylko z tego względu że było bardzo mało czasu na sprawdzenie auta, może jakbysmy dokładniej przejżeli auto po jurajskim to nie było by tej awarii. Mam nadzieje że wyczerpaliśmy już limit pecha na cały sezon, dalej brakuje nam 3 kjsów do licencji. |
KGR Klubowiczka Rally-Kraków Citroen AX Krakow | 2004-06-14 22:08:18 Przede wszystkim dziekuje Danielowi, bo gdyby nie on, to bysmy nie wystartowali |
krzych Malaria kraków | 2004-06-14 23:38:34 Gratulacje i słowa uznania |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-06-15 13:09:42 |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2004-06-15 14:03:42 mjeszcze raz chciałęm podziękować wszystkim tym którzy wsparli nasz start w kjsie, bez tego nie było by mowy o starcie, cały czas myślę czy nie zrewanżować się w jakiś sposób na kjsie 19 czerwca, ale szczerze mówiąc lekko się zniechęciłem do startów po dwuch nie ukończonych imprezach |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2004-06-15 15:33:05 hopa to był jeden z dwuch postawionych przez nas założeń, a drugim było osiągnięcie mety choćby na ostatnim miejcu w generalce. |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-06-15 16:24:35 Zapraszam do oddania głosu/oceny kjsu w ankiecie na stronie klubowej >>> KLIK <<< |
krzych Malaria kraków | 2004-06-16 11:22:05 A na mojej stronie jeszcze Filmik |