Kto jeździ E32 w granicach 180-2..km/h ????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i proszę bez kozactwa, bajek i popisów. Napiszcie opinie jak Wam się jeździ przy prędkościach od 180 wzwyż, jakie macie felgi, jakie opony. Chodzi głównie o bmw 7-er E32 !!!

Witam , to tak bez kozactwa...nie będzie Cię to interesowało ale mam E-34 530i prułem ostatnio do Hannover-u 230Km/h z tzw. luzem pod nogą (ale bez przesady) nie dużym , autko na tym motorze sprawuje się cool-towo, opony które stosuję i stosowałem w poprzedniej BMW to 225/60/R15 polecam !! firmy Michelin!! nie hałasują super trzymają się drogi, wtedy miałem je ubrane na felgach stalowych teraz mam na fabrycznych alu. które BMW 530 dostawało fabrycznie(szprychowe z małym rantem).Pozdrawiam.

Mam 750 na 17 calowych felach przód 235/45 tył 245/45 MICHELIN PILOT SPORT najwięcej jechałem 250 km/h i spoko a przy 190 - 200 km/h to można dosłownie slalom robić. Aha i mam obniżone zawieszenie nie wiem o ile ale od standardowej siódemki moja jest 5 cm niższa, trochę to czuć na nierównych drogach to znaczy nie trzepie tylko jest wyraźnie sztywniejsza no ale to co można zrobić nią na zakrętach i w prowadzeniu jest booooosko!!!!!