Moja nowa fura :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
VW Caddy mk1 Silnik 1,6D ale juz raczej nic z niego nie bedzie... autko idzie do kapitalnego remontu (kolor bedzie taki sam) Narazie bedzie w nim siedzial motor 1.8 16v 136ps chodz jak finansowo bedzie spox to bedzie VR6 lub 1.9TDi

piękna fura obyś zrobił ją jak najszybciej !!

Swietny zakup,zzzzajebiste autko.Dobry materiał do tjuninka w niemieckim stylu moze wyjsc naprawde cos zajebistego.Zycze powodzenia

pogratulowć, co do silnika to lepirj 1,8 16v niz VR6 bo jest gorszy ze startu a przeciez o to biega

Rapcio Silnik na tył z jakiejs ciezarówy

Autko bedzie mialo tylko aluski i mocno obnizony zawias i to wszystko... reszta jak na zdjeciu oprucz tych naklejek
Co do silnika to jak mialbym wybierac tylko ten jedyny to bylby to VR6 Ja stawiam bardziej na liczbe garczkow i odglos pracy silnika niz na osiagi
Auto wyjedzie na drogi dopiero na poczatku przyszlego roku... roboty jest mnostwo a ma byc wszystko zrobione na cacy

to zycze ci z całego serca żeby wyglądało i jeździło jak najlepiej !!

Masa Rapció Juz mam wizje deutsche tjunik Wiec powodzonka w remoncie bolida widocznie... paka musi byc

Super pomysl. Zeby wszystko wyszlo po Twojej mysli i nie bylo zadnych niespodzianek. . Ciekawe co za potworek z tego wyrosnie . Pozdrawiam

Zeby tylko przy vr6 nie odfrunela doklejona tylna czesc nadwozia Poza tym do vr6 mozna zawsze bez bolu strzelic sobie 100 gazu rozweselajacego

nieżlr nieżle...czekam na to żeby zobaczyć jak to będzie jeżdxziło...ja raczej jestem bardziej przekonany do 1.8 16v...będziesz miał za dużo kłopotów z vr6,ciężko będzie ci go tam zmieścic a i koszta kilka razy większe a różnicy w jeżdzieprawieżadnej a i tak jak tam wstawisz 1.8 to będzie nieżle hulało...pozdro i powodzenia

nio rapcio postaraj sie i cios ładnego wykombinuj z tego jezdzidelka TY chyba naprawde chcesz sie rzuczac w oczy policjantom taki kolorek oj rafale rafale

furka zajebista no jescze jak zrobisz jak wcześniej wspomniałeś to bedzie całkiem niezłe autko oby tak dalej pozdro

A bo mi sie nudzilo... Robione na szybko, zreszta widac

fajna wizja ale zamiast tych "reklam" dalbym jakis fajniejszy winyl tupu NFS

zoom jeszcze troszke sie ak pobawisz i bedziesz projektantem aut !
wyszło ci super!!

czy mi sie wydaje czy po prawej stronie jest slad po pozarze??????

wydaje ci sie tam jest naklejka w kształcie koła !!

Takie auto to tylk oats classic 7 / 8 cali 13 calowe.
I German Style a nei jakies felgi rodem z Hondy

Noto bedzie furak.
Cytat:
Takie auto to tylk oats classic 7 / 8 cali 13 calowe.
I German Style a nei jakies felgi rodem z Hondy

Niski profil + duzy rant i bedzie efekt.