Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() malusi FSO1500 Gliwice | 2003-07-31 21:18:59 tak tak panowie nie dam rady kur.. nie moge pogodzić się ztym że mój fiacik idzie na żyletki kur.. pomuszcie prosze o ciepłe słówka od wasjestem załamany nie dam rady zrobic następnego takidgo fiacika prosze o pomoc moralą.!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-07-31 22:31:03 niewiem co napisać
ale znan ten ból bo jak silnik okarze sie zadrogi do naprawy to brat zagroził ze poldi pojedzie w ostatnią podrórz na złom a silnik wramach rekojmi otrzywiście do sprzedawcy i co ja powiedzieć sprawne autko musze dać sepom ma pozarcie staram sie ubłagać brata aby dał mu jeszce jedną szanse (inny silnik DOHC) i mam nadzieje ze mi sie uda |
![]() Wyrwizab (M) x | 2003-07-31 22:45:05 Malusi, szkoda autka - ale bedzie nastepne. Znajdziesz na pewno jeszcze cos fajnego. |
![]() AdS Miłośnik FSO nissan almera Warszawa | 2003-07-31 22:59:58 Z blachy powstaleś w blache się obrócisz... takie jest życie... samochodu. Teraz skup się na jak najlepszym odzyskaniu kasy... Dla pocieszenia: pomyśl że mogły się zdarzyć nieporównywalnie gorsze tragedie, także głowa do góry!! ![]() |
![]() kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2003-08-01 00:09:52 Malusi współczuję,jednak z pewnością kolejne autko pokochasz równie mocno.Sam musiałem rozstać się z autkiem,które "dopieszczałem"przez 5 lat.Teraz na szczęście mam nową "zabawkę",która coraz bardziej mi się podoba.Mam nadzieję,że Twoje kolejne autko(oby również piękny Fiacik ![]() ![]() |
![]() NoBo SC Sporting 1.1 SEICENTOMANIA! | 2003-08-01 10:44:55 Hejas! Przykra sprawa ![]() Malusi choć nad Ciebie i Twojego FIATA nadeszły czarne burzowe chmuru to Pamietaj że po każdej nawet najcięższej burzy wychodzi słońce! ![]() Nad Tobę i Twoim nowym Fiatem też wzejdzie słońce i przeżyjesz jeszcze nie jedną wspaniałą wyprawę. Trzymaj się ciepło i myśl optymistycznie. ![]() ![]() ![]() |