| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2008-08-03 20:21:39 Witam wszystkich..dawno mnie tu nie bylo..notoryczny brak czasu no i nieuzywanie esperaka sprawily ze zaniedbalem nasze forum..bije sie w piersi
anyway..espero sluzylo u mnie w domu wiele lat..jest od nowosci w naszych rekach..jezdzilem nim ja..ojciec..a od kilku miesiecy brat ktory swiezo zrobil prawko..i to jest gwozdz do trumny esperaka
nie bede sciemnial.. - samochod jest w oplakanym stanie blacharskim..nie dosc ze pordzewialy to jeszcze poprzycierany z kazdej strony..nadaje sie albo na zlom albo...dla kogos do wozenia ziemniakow tudziez do nauki jazdy dla osob bez kompleksow
- dodatkowo fotel kierowcy jest..no coz jak w espero po 10 latach bez renowcacji... - zepsuty jest tez panel sterowania szybami od kierowcy - w moim odczuciu magiel jest zuzyty..nie cieknie ale hmm..no uwazam ze ma luzy ale samochod ma tez zalety.. - pomijajac blache to od nowosci jest u nas w domu..nigdy nie mial zadnego powaznego dzwona..wszystkie uszkodzenia to stluczki..wiec jest prosty.. - wszystkie czesci mechaniczne byly wymieniane na biezaco..caly czas jezdzi na oleju syntetycznym..i nigdy nie bylo zadnego druciarstwa..co sie psulo bylo wymienane na nowe - ma instalacje gazowa - ma dwa komplety opon, letnie maja jeden sezon zimowe po nablizszej zimie beda do wymiany..o ile samochod tego dozyje
- cala historia samochodu jest w archiwum tego forum
z suchych faktow to: rocznik '97, przebieg ~220kkm, kolor hmm taki grafit metalik wpadajacy w zielen..chyba 81L..najblizszy przeglad w grudniu cena..sadze ze punkt wyjscia to 2000zł..nie wrzucam fotek bo..to trzeba zobaczyc i ewentualnie sie przejechac..tyle
kontakt do mnie albo na komorke 691 956 919 albo kuba.jasinski@gmail.com , napewno odpowiem szybciej niz jak ktos mi na priva na forum napisze. |
Rospur Daewoo Espero Kraków | 2008-09-17 18:27:05 Daj foty i ile za niego chcesz |
nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2008-09-18 14:24:56 Masz może taką ozdobną osłonkę między kierownicą a zestawem wskaźników ?
Złamała mi sie i głupio wygląda... ...osłonka której poszukuję jest od wersji z ...kolumną kierowniczą bez żadnej regulacji !!!!! kolumny kierownicze z regulacją położenia miały inne osłonki ...które do mojej nie pasują. Różnice w ich budowie zaznaczyłem strzałką ! ...nigdzie takich nie mogę dostać
|
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2008-09-18 19:24:24 mam i tez mam popekana przy srubie mocujacej
ale powtarzam..to nie jest oferta poszczegolnych czesci z esperaka..NIE SPRZEDAJE NA CZESCI
poszukaj na allegro tej obudowy przeciez to nie jest rudno dostepna czesc |
nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2008-09-18 22:32:13 Szukam już od dawna.
Podobno nie ma bo jak były to nie było chętnych na nie i taka np. hurtownia jak polparts ...pokasowała wszystko co mieli. Trochę się nie dziwię, bo ile było esperaków ze sztywną kierownicą ? ...pewnie niewiele Wszystkie następne modele miały regulowaną kolumnę i tym samym inne osłonki - które są dostępne - za ok. 12 zł |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2008-09-18 22:38:20
prawie wszystkie 1.5 nie maja regulacji |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-09-19 07:49:19
Praktycznie wszystkie 1,5 czyli zdecydowana większość sprzedana w PL przez FSO. |