Felgi do mojego auta - prosba o pomoc.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Więc nie jade do zvolenia i czas na inwestycje.
Oto oryginał z kołpakami które wylatują - do nimiec za spora kasę...
No i próby :
fele porthosa - troche dziwna cena do efektu .....

Felgi od poldolota mam za 300 + zakup opon...

Ats 12 pomalowane na biało...

Wizja jak atsy classic - malowanie dosc drogie ale znosnie....

Felgi od BMW - teraz kazdy je zakłada i troche bez sensu ładne ale każdy je teraz ma popularne jak rekiny - wyszły troche z mody ...

Po drodze odpadły rekinki , fele od ccs sporting itp.
Wizja ats 12 jest najtansza 200 zł + malowanie za 25 zł od sztuki. W miare pilne prosze o pomoc..

Cytat:
Felgi od BMW - teraz kazdy je zakłada i troche bez sensu ładne ale każdy je teraz ma popularne jak rekiny - wyszły troche z mody ...

Ale moim zdaniem wyglada najladniej, najefektowniej na tej ostatniej fotce

Jak mam byc szczery, to tylko od rekina wyglądają sensownie...

Pozdro

Wiec jak juz te rekiny - ekhmmmmmm to na jaki kolor ?????
Srebro jak nowe alusy czy na biało ????

polecam od E21, ale zlituj sie: nie białe !!!

Kolor tylko i wyłącznie srebrny! No chyba, że bedziesz polerował

Czuczu zakładaj ATS classic z ostatniej foty, najładniej się autko prezentuje.

zakladaj alu-rekiny i zdejmij te chromowane gowna z nadkoli bo wygladaja jak dupa zza krzaka

Zakladaj ast!!!!!!!!!!!!!!!!!I bedzie pieknie wygladal.Pozdro

Zoltar tak wiem tobie sie nie podobaja ale mi tak.
Każdy ma inny gust na szczescie do nastepnego lata ich juz nie bedzie bo nadkola sie powiekszają golfiarsko tak

No własnie Co do rekinów to mozna je meic tanio bo duzo osób sprzedaje - cos czuje ze wizyta na giełdzie sie szykuje.
Tyle ze 3/4 jest malowane na biało a kupujac fele za 4 - 5 stów raczej ich szybko nie pomaluje.

Mam dylemat tylko teraz ats 12 a alpinki.

jak masz dylemat miedzy 12" a 13" to juz w ogole cie nie rozumiem... ale coz jak widac kazdy jest inny

Soki pomylilem litert ATS!!!!!!!!!!!!!Zakladaj i bez gadani sa zahebiste moim zdanie .i sorki jeszcze raz za pomylke

Ats 12 to kalsyka w malcu.
Mozna je ładnie pomalowac ale to tylko 12.
Jutro jade w pare miejsc i zobacze co mają koledzy.
Ps. Coraz bardziej podoba mi sie opcja alpiny tylko szukam w znosnym stanie i nie białych ..

a ze sie tak wtrace to czemu wszyscy mowia "ATS" 12... przeciez to polskie felgi a nie niemieckie.... fakt podobne do ATS ow{pewnie wzor zostal"zapozyczony"} ale dalej sa to polskie fele....

a poza tym OT powyzej , to ja bym zalozyl wlasnie te "ATS" ki ...tylko bym frezem nad nimi popracowal troszke...powiekszylbym te zalosne 4 otworki owalne w feldze do ksztaltu ramion ...

Tak jak mowi zoltar to cos z nadkoli out i atsy montuj bedzie lux od bmw ladniejsze ale ats bardziej klasyczne. Fele z poldka brzydkie

dokladnie te gowna na nadkolach zepsuja efekt kazdej felgi jaka by nie byla...

Czuczu zapodawaj rekiny szprychowe. Jak juz dawac to duza fele Te ATSy mi sie wogule nie podobaja Ale takie jest moje zdanie. A co do nadkoli to nadaja autku charakterystyczny wyglad

Wiadomo! REKINY i broń boże na biało . Tylko srebrny kolor. To ja wtedy założę swoje rekiny i znów będą gadać o super podobnych autach ... hahahaha ...

Cytat:
2004-06-21 07:47:34, Bart128 pisze:
...powiekszylbym te zalosne 4 otworki owalne w feldze do ksztaltu ramion ...

czytasz w moich myslach...
hehehehe

Sa takie felgi o powiekszonych ale to inna konstrukcja troche.
Samemu powiekszac troche lipa bo musza byc podobne masy itp - duzo babrania do efektu.
Moch nei bój nic nie beda podobne - ja mam rynienki
Pozatym nadkola będą szerzej - jade za 2 tygodnie po fele od bmw - giełda jest w soboty a w sobote mam wesele u kuzyna.
Na allegro tez sa rekiny ale pisze facet że jedna do roboty .