Co sądzicie o tym maluchu??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

podoba sie?? czy nie??

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-06-10 11:27:07 ]

tak srednio na jeża
koła czarne siakies takie ni w dupke ni w telewizor
ladne zderzaczki rejestracja rzeczy pospolitej to tez plus
klapa lepsza by byla od bambino - ale ta tez ok
jedno co moge polecic to MORE CHROME

pozdrawiam

chromy nie chromy dla mnie tu gleby brakuje
kolka czarne nawet spoko sie komponuja z czarnymi szybami
w takim stylu autko fajne, lakierek piekny chyba buda mocno odnowiona

ogolnie ok!

Brakuje gleby i ładnych kółeczek bo te czarne to takie łeee, ładnie by wyglądały np. alusy z e21. Reszta spoko. Pozdrawiam Vad

Ładne masz autko.
Jaką masz tablice z tyłu ????? Kwadrat czy zwykła.
Ps. Rp - rzeszów przemyś l

ciemne szyby i chrom na jednym aucie???? no przykro mi nie podoba mi sie....

A ja nic nie wifdze znowu te krzyzyki i krzyzyki

ja tak samo nic nie widze !!???

Zgadzam sie z Bartem128 ciemne szyby nie pasuja do chromow a alusow bym nie zarzucal bo to rowniez nie pasuje do tego stylu.Ogolnie ok podoba mi sie Pozdro

Respect za to że nie zburaczony jakimiś tandetnymi spojlerami i że w dobrym stanie blacharsko-lakierniczym a gleba to nie problem, zawsze jest na to czas. Tylko czarne szyby psują efekt...

te czarne felgi chyba nie docelowo bo potrafia wszystko zepsuć..

FL co .
Nie dało rady czegoś zrobić z tymi wlotami powietrza jak była robiona blachara?? One mi tu najbardziej niepasują, no i lusterka. A co do szyb to to może lepiej by wyglądały lustrzane, ale co do tego to mam mieszane uczucia . Czasem mi sie podobają, a czasem nie, tylko byłby chyba problem z przednimi.
Najleprzym rozwiązaniem byłyby szyby fabrycznie przyciemnione. Ale tekich nieporysowanych to ze świecą szukać.
Ogólnie autko wpożo.

Ja tu nic ciekawego nie widze(bez urazy) oprócz zderzaczków. Folie bym wywalił, założył chociaż CC13" i na glebe z nim byłoby duuuzo lepiej

Maluszek faktycznie bardzo ładniutki...fele...no już od cc/sc by były niezłe, gleba (ale i tak nie siedzi wysoko), ciemne szybki...mogłyby być mniej przyciemnione i wtedy efekt byłby lepszy, no i kolega musi poszukać lustereczek chromowanych i ewentualnie klapy bambino i wtedy bedzie MIÓD

Aha strasznie mi sie podoba ta tablica z boku...naprawde do chromików pasuje idealnie

POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: wujek-kajtek dnia 2004-06-10 13:55:51 ]

a mi sie podoba niemam nic do zarzucenia

Autko spox, ładnie przyciemnione szybki no i wogóle ok.

No i witam kolejnego kolege z Przemyśla

Pozdro

napewno zadbane autko ale chromy i czarne szyby to chyba nie ta bajka no i te czarne fele nie pasuja zmien na rekiny pomaluj na srebno nawet gleby nie potrzeba i juz bedzie

gleba jest potrzebna zawsze i wszedzie.. rekiny auta nie obniza no chyba ze mowimy o obnizaniu optycznym czyli plasciur do ziemii

czesc podoba mi sie przód fajny pomysł z ta tablica ale czy pałki sie nieprzycze pią.....tylko brakuje obnizonego zawieszenia
p.s weź boscha podetniji sprezyny a "baską" przeklup resor od razu lepiej bedzie wyglądał

Oswiecilo mnie Juz widze
Ladny mluszek Szybki z czasem zrobią sie bardziej przezroczyste Ja na poczatku tez mialem takie ciemne a teraz to juz przez nie wszystko widac. Ja bym tylko dozbieral na jakies fajne fele Np rekiny i dolozyl biale lampy z tylu. Pozdrawiam i zycze duzo kasy na modyfikacje.