Długi łikend WGU (i nie tylko)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj w Kliprze, kiedy zostały już same niedobitki padł pomysł wyjazdu na AKCĘ AKCJĘ.
Miejsce: miejscowość Somianka
Termin: 10-14.06.04
Opis. Jest to mała wiocha na drodze Serock - Wyszków, jest tam ośrodek w którym wsród dzrzew są typowe domiki drewniane (podobne do tych w Sulejowie). Domki są 2 pokojowe, 4 osobowe z łazienką, czasami lodówką i te są droższe (25 albo 30 zł/osobodoba), lub 4 osobowe bez luksusów (20 lub 25 zł/osobodoba. Dla ludzi mających domek tańszy, jest ogólny wezeł sanitarny.
Miejsce na grilla jest, do przepływającego obok Bugu jest rzut panewką, z tego co pamiętam z zeszłego roku i z 2 lat temu, na nadmierne hałasy imprezowe nikt nie zwraca uwagi. Oczywiście trzeba się liczyć z jakimiś tam komplikacjami stwarzanymi przez ewentulanych "dziadków z wnuczkami", ale domki są rozsiane po całym terenie, więc trzeba będzie po prostu znaleźć miejsce oddalone od wszystkich.

To na razie tyle - w poniedziałek zadzwonię tam i dowiem się o koszty i dostępność miejsc.

Co szanowne WGU (i nie tylko - zapraszamy również oddziały z innych stron PL) na to??

AKCJA AKCJA

no co, kupię okulary w tesco i przyjadę

Cytat:
2004-05-28 10:40:20, Momik pisze:
no co, kupię okulary w tesco i przyjadę

No i takich odpowiedzi się spodziewam - bierzcie przykład z Momika

A ja na to jak na lato

moje zdanie Qbk już znasz. Po wekendze będe wszystko wiedział

Cytat:
2004-05-28 11:52:59, Jojo pisze:
moje zdanie Qbk już znasz. Po wekendze będe wszystko wiedział

Znam, ale nie wiem czy wszyscy u Ciebie się pomieszczą. W każdym raie wiem że jesteś chętny...

Hihi. To niedaleko mojej działki. Notabene koło niej jest niezła polana na zlot pozaośrodkowy. Już robiłem wizję lokalną.

a powiedz mi, tak z ciekawosci, czy pole namiotowe tam jest?

Cytat:
2004-05-28 13:30:20, SPAjK pisze:
a powiedz mi, tak z ciekawosci, czy pole namiotowe tam jest?

Tak z ciekawości to nie wiem, ale myślę że nie będzie problemu z postawieniem namiotu obok jakiegoś domku bo wiem że z właścicielami można się dogadać. Będę to wiedział w poniedizałek. Chyba że znajdę nr telefonu dziś.

A jak będzie trzeba to i sklep o 12 w nocy otworzą jak zabraknie paliwa na AKCJĘ

A m oi kochani zapomnieliscie ze MAlfunction slub bierze w tym czasie?? Wypadaloby chyba byc co?? na 2 dni moze ale w sobote trzeba byc w wawie

Cytat:
2004-05-28 14:02:20, Venus pisze:
A m oi kochani zapomnieliscie ze MAlfunction slub bierze w tym czasie?? Wypadaloby chyba byc co?? na 2 dni moze ale w sobote trzeba byc w wawie

pewnie że będe u malfa

Cytat:
2004-05-28 14:02:20, Venus pisze:

No fakt, myślałem że on bierze ślub później - coś się wymyśli... najwyżej pojedziemy i wrócimy...

przekładamy ślub malfa

Cytat:
2004-05-28 15:32:47, SPAjK pisze:
przekładamy ślub malfa

Rwe się do AKCJI!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Dobra akcjonariusze - dziś znalazłem telefon do ośrodka. Jutro tam dzwonię - kto jest chętny??

Ludzie popudka, dzwoniłem domki jeszcze są ale żeby starczyło dla nas wszsystkich trzeba rezerwować jeszcze w tym tygodniu. SPAjK i inni chętni na namiot - można rozstawić, będzie taniej.

Co do ślubu Malfa - wsiadamy w tyle samochodów w ile się zmieścimy, jedziemy na ślub i wracamy.

Jojek - co z działką??

to kto sie wybiera, bo to juz niedługo... ja chcialbym jechac i sie opalac i kampac

Tak przy okazji dopatrzylem sie na kalendarzu klubowym, ze boze cialo wypada 11 w piatek, a naprawde jest 10 w czwartek.
W zwiazku z tym jak moge jechac dopiero w piatek.

Spajk okazje do opalania juz miałeś w niedziele