Ostatnie straty....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Qurde, ostatnio przy prędkości 130 km/h na ul. Puławskiej w Wawie wyprzedził mnie mój własny kołpak po tym jak przejechałem przez "nierówność nawierzchni", kolejną stratą jest ułamane ramie drzwiczek schowka.... .....wie może ktoś gdzie można kupić same drzwiczki? i jaka moze być cena..???

pozdr.

"nierówność nawierzchni" ? a czy nasze drogi mozną w ogóle nazwać "nawierzchnią" ? .Co do "uciekających dekli" to racja... ja juz tak straciłem dwa...na szczescie nie w espero... i kto nam kurna za to zapłaci ???

Pozdrawiam

Cytat:
2002-11-20 13:41:44, Krzysiek-Diackon pisze:
Qurde, ostatnio przy prędkości 130 km/h na ul. Puławskiej w Wawie wyprzedził mnie mój własny kołpak po tym jak przejechałem przez "nierówność nawierzchni", kolejną stratą jest ułamane ramie drzwiczek schowka.... .....wie może ktoś gdzie można kupić same drzwiczki? i jaka moze być cena..???

pozdr.

]Wątpie, że teraz dostaniesz te drzwiczki, można kupić tylko 1 element?
Ktoś na starym forum miał podobny problem, musiał kupić więcej niż chciał, a koszty były naprawdę spore...

To i ja się coś zapytam jeshce raz... gdzie i za ile można kupić ten schowek pomiędzy przednimi siedzeniami (wydaje mi się tabie to to nie będzie)

po co kupowac jak można posklejać

Moj schowek pomiędzy fotelami kleiłem już dwa razy.....a ten w desce rozdzielczej raz..... i wszystko się trzyma

ps Poxipol RULEZ

ps2 schowek pomiędzy fotelami kleiłem 1 raz po naturalnym(?) zniszczeniu .......i trzymał się ........niestety.....któregoś pięknego dnia...a w zasadzie nocy.... kiedy to i tamto z panienką rozwaliłem go nogą..... i musiałem kleić jeszcze raz

Tak, tak ten podłokietnik jest cholernie narażony na naturalne uszkodzenia

Pozdr.

NIestety u mnie podlokietnik rozwalil sie tak, ze nie da sie go posklejac - bo juz nie bedzie sie otwieral!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec jezdze z takim odpadajacym

Tia mój tesh był klejony i ... się rozkleił dlatego muszę kupić nowy tylko dalej nie wiem za ile??? I jaka zdemontować tamtego Ach te wydatki...

Mój też się w h** połamał! Połamały mi się dokładnie plastiki do których to śrubami była przymocowana klapka. Nie kleiłem tego, tylko za pomocą O WIELE WIĘKSZYCH śrub na chama przykręciłem jedno do drugiego...
A jeśli chodzi o inne badziewne plastiki to w tylnych prawych drzwiach odpadła mi cała rączka do otwierania drzwi wraz z przyciskiem do otwierania szyby...

Mi dokładnie w tym samym miejscu co Tobie Łukasz się $@%!, kleiłem ale znowu to samo... i wciąż nie wiem ile to badziewie będzie kosztować w Du nie mieli tego na stanie i nie wiedzieli ile nawet mniej więcej będzie to kosztowało...