| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-11-20 13:41:44 Qurde, ostatnio przy prędkości 130 km/h na ul. Puławskiej w Wawie wyprzedził mnie mój własny kołpak po tym jak przejechałem przez "nierówność nawierzchni", kolejną stratą jest ułamane ramie drzwiczek schowka.... pozdr. |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-11-20 19:11:36 To i ja się coś zapytam jeshce raz... gdzie i za ile można kupić ten schowek pomiędzy przednimi siedzeniami (wydaje mi się tabie to to nie będzie) |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-11-21 01:21:42 po co kupowac jak można posklejać Moj schowek pomiędzy fotelami kleiłem już dwa razy.....a ten w desce rozdzielczej raz..... i wszystko się trzyma ps Poxipol RULEZ ps2 schowek pomiędzy fotelami kleiłem 1 raz po naturalnym(?) zniszczeniu .......i trzymał się ........niestety.....któregoś pięknego dnia...a w zasadzie nocy.... |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-11-21 09:58:32 Tak, tak Pozdr. |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2002-11-21 17:51:18 NIestety u mnie podlokietnik rozwalil sie tak, ze nie da sie go posklejac - bo juz nie bedzie sie otwieral!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec jezdze z takim odpadajacym |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-11-21 19:54:37 Tia mój tesh był klejony i ... się rozkleił dlatego muszę kupić nowy tylko dalej nie wiem za ile??? I jaka zdemontować tamtego |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-11-21 20:02:50 Mój też się w h** połamał! Połamały mi się dokładnie plastiki do których to śrubami była przymocowana klapka. Nie kleiłem tego, tylko za pomocą O WIELE WIĘKSZYCH śrub na chama przykręciłem jedno do drugiego...
A jeśli chodzi o inne badziewne plastiki to w tylnych prawych drzwiach odpadła mi cała rączka do otwierania drzwi wraz z przyciskiem do otwierania szyby... |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-11-21 20:41:45 Mi dokładnie w tym samym miejscu co Tobie Łukasz się $@%!, kleiłem ale znowu to samo... i wciąż nie wiem ile to badziewie będzie kosztować w Du nie mieli tego na stanie i nie wiedzieli ile nawet mniej więcej będzie to kosztowało... |