MotoNews.pl

Wróciłem z mazur

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dokladnie 197km z miejscowości Bałdy pod mój domek.
czas 1h30m

filmik

tak na marginesie - mimo że esperak jest wolniejszy na LPG przy prędkościach do 150-160km/h .....to teraz uzyskuje większy V max właśnie na tym paliwku. Na LPG 200km/h , na PB tylko 190 co się dzieje

ps po drodze stałem jeszcze w korku pod Mławą, i brałem LPG

no dobry czas

no odbry czas ale dla mnie glupota tak zapierdzielac. A tomek ciebie taka jazda 190 relaksuje?

Panie Mydłowski... prawdziwy z Pana postrach nielicznych polskich autostrad jak i (trochę bardziej licznych) dróg szybkiego ruchu

Tomek lubi kolory w odcieni czerwieni. Skoro ma samochów o barwie w podobmej skali to i silnik z wydechem również się dobrze tak prezentuje jedynie przy barierze ok. 200km/h.

Cytat:
2004-06-12 21:58:21, Tomek-Mydlowski pisze:
"...esperak jest wolniejszy na LPG przy prędkościach do 150-160km/h"...

Hmmmm...czy mam to rozumieć, że 150km/h na benzynie jest różne (tzn "szybsze"?? ???) niż 150km/h na gazie ???
....też bym zapytał "co się dzieje" ? ?...nawet fizyka w tym kraju potrafi sfiksować !

wolniejszy DO , tzn mniej dynamiczny i mniej elastyczny, ale jak się rozbuja to szybciej leci na LPG

Tak myśle chyba się paliwko w baku zestarzało , trzeba nalać nowego i pojeździć minimum jeden zbiornik na Pb, pownien się odmulić

Ale czemu licznik wyskalowany jest tylko do 200km/h? Ja mam w tym miejscu 220km/h
Tom

Jeżeli rajcuje ciebie prędkość to kup bilet na tanie linie lotnicze i poproś pilota żeby dał ci spojrzeć na wskaźnik prędkości bo na naszych drogach takie ufoloty drażnią mnie.

Bo ja jestem "Chłop z Mazur" tralllaaa

Tak się bawi "polska młodzież" - 150 km po wsi gdzie nie ma chodnika i ludzie chodzą poboczami. Gratuluję!
Chcesz się pościgać - wyjedź na jakąś autostradę, najlepiej do jakiegoś zachodniego kraju... chociaż i tam jazda średniej klasy samochodem 180 czy 200 km/h nie należy do przyjemności.

[ wiadomość edytowana przez: piotr-ek dnia 2004-06-15 16:25:48 ]