Części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie jak mi się nudzi to pod blokiem rozbieram poldki bosch i przecinak jeśli ktoś będzie miał kłopoty z któroś z części to walcie śmiało jeszcze coś mi zostało służe pomocą i mam pytanie bardzo podobają mi się białe fele a wszyscy mi mówią że to przeżytek proszę powiedzcie że to nie jest prawda?

Dziwne hobby - po pierwsze /mam nadzieję,że rozbierasz swoje samochody/
Są gusta i guściki, tak jak biusta i biuściki - o gustach się nie dyskutuje - to po drugie.

ale o co chodzi z tym boschem i przecinakiem

to nie hobby lecz przymus np. kupiłem poldka z silnikiem po kapitalce a blacza no cuż mozna było do niego wejść bez kluczyków wystarczyło mocniej szarpnąć i musiałem go rozebrać silnik mam w swojim a resztę w piwnicy akcja bosch i przecinak bo skończyły mi się tarcze. a siekiery nie miałem a nie było co ratować w nim

wiecie to wyglądało kozacko polde na dachu centralnie pod blokiem cała akcja trwała dzień i z tąd części kurde nie mogę poradzić sobie z przodem poldka bo mam jedynie spawarke elektryczną wiecie może jaki zderzak pasuje do pold do przodu bo z tyłu mam od +????

Cytat:
2004-07-30 10:24:09, Grisha22 pisze:
i mam pytanie bardzo podobają mi się białe fele a wszyscy mi mówią że to przeżytek proszę powiedzcie że to nie jest prawda?

ja mam białe alusy

witam
nie wiecie po ile sa szklanki popychaczy do fiata 125p/poloneza?

ja kupilem 1 za 35 zlotych bodajze - oczywiscie nowka...
pozdrawiam
cybertec

Cytat:
2004-08-02 22:19:16, cybertec pisze:
ja kupilem 1 za 35 zlotych bodajze - oczywiscie nowka...
pozdrawiam
cybertec

Taaa.. koszt zwykłej szklanki do FSO (nie hydro) to ok. 32-35 zł. Chora cena. Przedwczoraj wymieniałem hydraulike w Golfie II i płaciłem za 8 szt (hydraulicznych !!) 230 zł co wychodzi 28.75 zł za jedną ! dziwi mnie to własnie ze za zwykły kawałek metalu do poloneza trzeba zapłacic taką kasę, a hydraulika do niemca jest tyle tańsza...

Mam pytanie: Czym oprócz lampek podświetlenia tablicy rejestracyjnej rożni się tylny zderzak od przejściówki od wcześniejszego?

od akwarium chyba niczym ,a borewicze miały dodatkowo listwe chromowaną.

A jakiego poldka rozbierałes ? bo niewiem co możesz mieć ciekawego , chciaż sądze po opisie jego stanu że raczek to nie caro