JAk z drzwiami w MK4-ce??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie moge odkrecic drzwi. Tylnie doszedlem tylko znowu nie mam takiej 13 zeby siegnac tam bo sruba jest za dluga, a paski czy oczkowym tam sie niedojdzie.Jaka kombinacje z klucze zrobic?? A z przodu jak to sie odkreca te nizsze sruby sa chyba tam przy glosnikach a te wyzej to gdzie pod tapicerka??Essi stoi na dzialce w gazrażu goly i wesoly. Bez zderzakow, kloszy itp ale szyby zostaja. No i bez tylnich nadkloli pozartych bez rdze. ALe prawe jush jest robione stary kupil taka w sklepie blache nadkola to sie jakos fachowo nazywa tylko nie wiem jak. Bedzie mial na sobie z 1l szpachli z wloknem. No i trzeba go pomalowac troszku ale dachu nie. Tylko tych drzwi nie wiem jak je odkrecic.Kazydy element blachy w moim autku bedzie mialo szpachle. Jakis caly poobijany ten moj essi. Znajac mojego starszego zrobi mu sie zacieg albo krzywo poszpachluje

No blotniczek lewy mam jeszcze zdjety. Jak z tymi wrotami??

ja żeby sciągnąc drzwi to deske odkrecałem bo "kołki" w zawiasach tak mi przyrdzewiały ze nie mogłem i ch wybic odkrec deske i zdejmij drzwi u ciebie tez sa pordzewiałe pewnie najlepiej ci bedzie drzwi sciągnąc

Tam jest do wybicia cos?? To czemu z tylu jest sruba z nakretka?? Rdzy to tam nie widze

w zawiasie jest taki bolec teoretyczni epowinno sie go wybic ale nie zawsze sie da u mnie moze nie zardzewiał ale przysniedział no nie wazne w kazdym razie jak ostatnio próbowałem go wując to troszke na tym moje dzrwi ucierpiały takze lepiej jest chyba deske sciągnąc
powiedz gdzie ta sruba od strony słupka wewnątrz??

tak odkrecesz ta pokrywe od pasow tam 4 srobki na czyzaka i tam bede tylko ja nie mam takiego klucze zeby siegnacnakretke to za dluga sruba jest

ja mam akurat wersje trzy drzwiowa i mówiłem o przednich dzwiach. ja mam do odkręcania tegotego kluch fajkowy 13 pasuje jak ulał