Przygotowania do zlotu w Zvoleniu :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto jak wygladaja przygotowania do Zlotu w Zvoleniu
Kto zgadnie kto podpisuje maske?

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-05-14 19:53:00 ]

no ładnie, ładnie

mista rafl szumi... no no! =)

Dorzucam fotki jakie cuda zjawia sie na zlocie :

Zaczyna byc coraz ciekawiej

nie ma to jak OGROMNY TIR

Te zuraw zapmniałes wsród tych cud wkleic fotke mojego auta

a ten malan na dole to nie jest ten z Wegier, chyba z silnikiem Golfa, co sie rozpadl?

A ja mam pytanko dotyczące slowacji. Czy trzeba sciągac przyciemnione szyby, neony,leciutenko przyciemnione klosze lamp??
Bo mialem przed chwilą spotkanie z milymi panami w niebieskich mundurkach (a tfuuu). Chcieli mi odebrac dowodzik za to ze 3 lampa stopu nie ma jakiegos atestu. szyb sie nie czepiali, a kloszy i neonow nie zauwazyli.

I jeszcze jedno, bylem w pzu i tam powiedziano mi ze policje za granicą moze zaządac zielonej karty (ale na granicy nie ma problemow), ale nie powinni nic zrobic w razie jej braku. Ja sobie wyrobilem (za free w koncu) i dostalem takie ladne niebieskie opakowanko na dokumenty.

no wlasnie...jak to teraz jest w tej UE...z tą zielona karta..trzeba ja miec czy nie trzeba..i wystarczy "krajowe" OC ????

Więc bierzesz dowód osobisty i ubezpieczenie i tyle.
I na granicy przejeżdzasz na dowód osobisty a rejestracji nawet nie sprawdzaja.
Jechałem ostanio po browara na słowacje - fajna sprawa 50 litrów mozna przewiesc - na łeba

Kolejna iunformacja:
26.06 odbedzie sie konkurs na najciekawszy makijaz zlotu. Nagrodami beda jakies zestavy AVONi, wiec pewnie kobitki chetnie w nim wezma udzial Niektorzy cwicza juz dzisiaj

Aha - nagroda z apierwsze miesjce to kosmetyki AVONu na kwote 4500Sk, ale malowac mozna cale cialo

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-06-07 22:58:05 ]

a "przybory" do makijaza bedzie trza miec swoje??
bo moja panna pewnie sie skusi..oby tylko na mnie nie testowala

a wracajac do zileonej karty...to wiem ze granice przejade bez problema...ale co jak mnie "zhaltuja" slowackie "misie" ???
bez "zielonej" to co mi zrobia??
mam nadzieje ze "nico"

mnie rok temu zhaltowali w Zvoleniu

wyjechalem ze stacji wjazdem na nia a bylo to o jakies 6 rano po ponad 28 godzinach za kierownica bez snu

pogadali i puscili, przez 5 minut mi tlumaczyli co zrobilem nie-tak zanim zrozumialem ;], a pozniej gadalem z Ludevitem i On sam powiedzial ze w czasie zlotu zaden maluch nie ma prawa w Zvoleniu mandatu dostac

a w tym roku : 25 Analiza I, 28 Relacyjne Bazy Danych i tyle by bylo ze Zvolenia :/

A ja w tym roku mimo usilnych starań i super propozycji Zoltara (dzieki Ci za to) nawet jak stane na głowie i zaklaskam uszami to nie dam rady pojechać
A miało hbyć tak pięknie... ;-(

A ja skołowałem juz obiegówke.
I w przyszły piatek ostani dzien nauki....
7 dni jeszcze mi zostało szkolnych i wolne ......
Zyc nie umierac.

Cytat:
2004-06-07 21:01:03, CZUCZU pisze:
Więc bierzesz dowód osobisty i ubezpieczenie i tyle.
I na granicy przejeżdzasz na dowód osobisty a rejestracji nawet nie sprawdzaja.
Jechałem ostanio po browara na słowacje - fajna sprawa 50 litrów mozna przewiesc - na łeba

Naprawdę 50 litrów ?? Nie 5 ??
To zaje... fajnie. Mam nadzieję że bronx jest nadal taki tani.

A jeszcze podobno treba mieć jakieś zaświadczenie z Narodowego Funduszu Zdrowia. W razie potrzeby pomocy lekarskiej OdPuKaĆ

Z tego co wiem to w Unii mozna przewiezc 110 litrow piwa na osobe. I chyba na naszych granicach wewnetrznych ten limit obowiazuje. Inna sprawa ze piwo na slowacji nie jest juz tanie, ja polecam Wegry i 90 L prawdziwego, gronowego wina

Byłem wczorej na słowacji, jesli by kogos interesowało to paliwo stoi po 34-36 SK (34-paliwo PB 91), a gaz po 17,50 za litr.

Dwa razy przejechałem całą słowacje i ani jednego radarowca nie spotkałem a nie jechałem wolno (srednio 140), w lokalnych radiach podawają gdzie policjanci stoja ewentualnie jezdzdzą.

PS. kto uwierzy ze puntu 1.2 (nie 16v) poszło rowniotkie 200 km/h??
jechałem rowniotenko za nim -200 normalnie mi szczeka opadła....

Skad wiesz ze nie 16V?