MotoNews.pl
6 Fiat 126 ACMR ...ot takie 3 fotki;] (53270/0) - NT

Fiat 126 ACMR ...ot takie 3 fotki;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znalazłem gdzies na dysku;]..a ze ciekawe....

Qba ale sie lansujesz !!!!!

A opinei znasz malec piekny i zapinki tez ma ładne

Cytat:
Qba ale sie lansujesz !!!!!

to tylko małe przygotowanie aby pokazac nastepce 126 ACMR ktora włanie powstaje. Jak niektorzy z was pewnie sie domyslaja własnie w drugim egzemplarzu znajdzie sie silnik chłodzony ciecza o pojemnosci 652ccm , ktory jako prototyp powastał w OBRSO w Bielsku, a historie ktorego mozna było przeczytac na stronie F&F.
Silnik otrzyał "kilka" koni wiecej i obecnie rozwija moc ok 50KM ( wkrotce wykresy z hamowni) do tego troszke bardziej "ognista" czerwien, bardziej rozbudowana klatka, oczywiscie inne felgi ( prawdopodobnie Gotti 076s lub cromodory CD 30 ) i wiele innych gadgetow...

juz wkrotce

chyba w OBRSM. a po co są zmienione wloty powietrza na takie "dziwne" Czekam na drugiego :> i jakieś filmiki przede wszystkim!!!!

Qba nie chcę Cię niepokoić, ale ostatnio na zakład Heinricha posypały się niezbyt pochlebne opinie. Także na twoim miejscu jak najszybicej sprawdziłbym ten silnik na hamowni i sprawdził to obiecane 50KM. Szkoda również że głowicę jedyną w swoim rodzaju tak potraktował . Czekamy na wieści.

Ani OBRSM ani OBRSO tylko OBRFSM, czyli Ośrodek badawczo-rozwojowy fabryki samochodów małolitrażowych

obrfsm i obrso na zeraniu nazwa brzmiala osrodek badawczo rozwojowy samochodów osobowych,co do fsm to sie zgodze

Ja jednak uwazam ze OBRFSO
No ale moge się mylić. Niech mnie ktoś naprostuje jeśli nie mam racji.

OBRSO i OBRSM....Osrodek badawczy samochodow osobowych _Wawa, Osrodek badawczy samochodow malolitrazowych....bielsko Biiala...

OBR...ośrodek badawczo-rozwojowy...
odpowiednio: SO samochodow osobowych...
SM..samochodow malolitrazowych

OBRSO

i OBRSM czyli pozniejszy "Bosmal" o ile pamietam...

OBA, zaniemówiłem!!!!!!!!!!! Coś nieprawdopodobnego!