| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-06-03 00:26:16 byl watek o gasnicy w yariskach, ale w carince sprawa wyglada troche inaczej.
dzisiaj ogladalem corolke kolegi (E12) i tam mial fantastyczne miejsce - pod/przed fotelem pasazera. prkrecona do takiego uskoku w podlodze. no to sprawdzam u siebie.. a tam ni ma. plasko. uskok jest ale dopiero z tylu fotela a to juz troche fatalne miejsce, bo szybciej bedzie wyciagnac ja z bagaznika na razie lezy pod wykladzina w nogach pasazera... ale niejest to dobre rozwiazanie. jakie patenty macie u siebie? ----------------------- i druga sprawa od razu... jak sie dostac pod plastiki w srodkowym slupku - tym miedzy drzwiami. okazalo sie ze w tynich drzwiach jest tylko miejsce na glosniki, ale nie ma wyprowadzenia kabli. wiec jakos to trzeba tam pociagnac - na pewno trzeba sie bedzie pozbyc tych plastikow, zeby przeprowadzic kabelek przez ta gume do drzwi. a nie chcialbym czegos rozwalic robiac to na sile!!! |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-06-03 02:36:44 Widzę, że robota wre przy nowym nabytku Gaśnica pelenta się luzem po bagażniku, a słupków na szczęście nie musiałem rozbierać Pozdro. |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-06-03 08:47:14 zaiste jeszcze pare dni i podstawowe bedzie samochodzik juz doprowadzony do uzywalnosci tylko najgorsze ze pod koniec czerwca czeka obrona mgr, a ja jeszcze pracy nie mam skonczonej.. i jakos tak se nie zapowiada.. bo jeszcze tyle do zrobienia w samochodzie ;D |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2004-06-03 17:28:08 a u mnie jest specjalne miejsce w bagażniku po lewej stronie przystosowane fabrycznie |
Lew2 TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kraków | 2004-06-03 20:35:06 Mój znajomy mechanik zrobił mi takie fajne klamry w bagażnku po prawej stronie (niedaleko od kluczy). Jest pionowo zapinana i praktycznie nie zajmujme miejsca.
Mogę go polecić, ale to w okolicach Tarnowa... |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-06-03 21:01:27 Ci co maja zalozone niech robia zdjecia Ja niedawno kupilem sobie w norauto taka torbe na w kolorze wykladziny bagaznika przypinana na rzepy do podlogi i bocznej scianki kufra. Niby jest przeznaczona na banke z olejem ale ja w niej trzymam m. in. gasnice |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-06-07 21:22:59 no i gdzie te fotki???
ja zrobilem u kolesia w corollce: gasnica w corolce wyglada TAK! i tak samo chce zrobic u siebie w carince. tylko w tym miejscu biegnie wentylacja chyba :| ale cos sie wymysli. problem tylko w tym, ze gasniece mam bez wieszaka / uchwytu gdzie mozna takie samo cos dostac??? [ wiadomość edytowana przez: little-turpe dnia 2004-06-09 17:43:58 ] |
bisua TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Wrocław | 2004-06-07 23:13:51 spoko fotki bede jutro |
Kwieczor TOYOTA DRIVER Yaris Luna 1,3 3D Buczek | 2004-06-08 08:31:31
mam ten sam patent - przy wyjeżdżaniu z salonu gaśnica turlała się po całym bagażniku. Torba na rzepy rozwiązała problem, a przy okazji jest miejsce na apteczkę, rękawiczki i pare innych głupstw...null |
Hicks TOYOTA DRIVER Yaris 1.3 Sol Wawa | 2004-06-08 10:45:52 Z moim bolidzie ASO zamocowali gaśnicę tuż przed fotelem pasażera. Trochę przeszkadza ale ponoć teraz nie montuje się gaśnic w bagażnikach - takie przepisy ![]() |
bisua TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Wrocław | 2004-06-09 17:27:28 panowie zdjecia dzis bedą tylko jak je włożyc na forum bo nie za bardoz wiem |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-06-09 17:29:01
wrzuc np. na pbase.com i podaj link albo na jakis inny serwer na ktory mozna wrzucac zdjecia |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-06-09 18:44:24 no dobra.. to ja zaczne jednak juz ladnie zrobilem to co zrobic mialem. gasnica ladnie przymocowana! ---> tutaj fotki <--- tylko uwaga, bo przed miejscem do ktorego jest przymocowana gasnica jest plastikowy tunel wentylacji - tak wiec lepiej chyba do tego nie przykrecac aha - i pierwsza fotka to gasnica w nowej corolli wagon, reszta pochodzi z mojej carinki. |
bisua TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Wrocław | 2004-06-09 20:46:59 |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-06-10 06:05:16
hmm... teraz to juz nie wiem. ale wydaje mi sie ze nie. tam jest cos takiego: _|-----|_ wiec podejrzewam, ze pod tym jest druga warstwa... powiedz, ze sie nie myle, no powiedz no i poza tym ta wypustka do ktorej przykrecalem jest taka sama jak w tamtej corolli - a tam gasnica byla zamontowana w tym miejscu fabrycznie! [ wiadomość edytowana przez: little-turpe dnia 2004-06-10 07:52:28 ] |
![]() arkady2222 TOYOTA CARINA E GORZÓW WLKP | 2004-06-12 20:16:05
|