Stare rajdowe foty tylko na Fiat&Furious ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fotografie raczej nie publikowane...
3 fotki na zachęte...jak poskanujemy wszystko to będzie obszerna galeria na stronie.
Mogę zdradzić że na zdjęciach są Fiaty 125p Nki, Monte-Carlo, Torowe, Polonezy, Fiaty 127, Fiaty 126 Nki oraz z 2 grupy....

PS Podziękowania dla dawcy zdjęć...

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-02-20 10:07:40 ]

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-02-20 20:21:20 ]

Koniu z niecierpliwoscia czekam na zdjecie 127.
Bo jakos ciezko jest cokolwiek znalesc o tych samochodach i ich osiagach w zawodach sportowych

Cytat:
2004-02-20 10:10:11, satiz pisze:
Koniu z niecierpliwoscia czekam na zdjecie 127.
Bo jakos ciezko jest cokolwiek znalesc o tych samochodach i ich osiagach w zawodach sportowych

heh...trochę sie zapędziłem. Bo mam jedną fotkę 127ki
Ale postaram się i dowiedzieć kto jeździł, kiedy jeździł i co mialo zrobione. Jak również postaram się o więcej fotografii.

Koniu dobre i to
Jak beda mial wzor...i auto bedzie lasnie sie prezentowalo to postaram sie swoje srobic na taka nute.
Oczywiscie jesli bedzie to mk1
Moze uda Ci sie zdobyc infarmacje jaki tam byl silnik i ewentualnie po jakich przerobkach byl.

Juz nie moge sie doczekać... Ahh te dawne rajdówki. Mam nadzieję, że jak bede robić swojego, to uda mi sie jak najwięcej do oryginału dociągnąć

jesli bedziesz robil duza galerie starych polskich rajdowek to oczywiscie dostarcze ci moje foty rowniez >>>
tak aby wszystko bylo w jednym miejscu

A ja z niecierpliwością czekam na foty Monte Carlo Mam nadzieje że szybko się ukażą!!

Na mojej stronce tez jest trochę fotek w dziale oldskulowym więc jeśli tylko się przydzadzą to zapraszam.

Ujjj jak ten DF zmasakrowany Chyba się kulnął lekko...Ale felgi ma zjefajnie poszerzone.Koniu-fotki bomba,czekam na resztę

Czekaj Prezes , jeszcze ja sie dorzuce !! Moze dzis Ci wyślę.

http://www.fiat-furious.prv.pl - tylko u nas niepublikowane nigdzie zdjęcia z rajdów i wyścigów z lat 70-tych i 80-tych... gorąco polecamy!

Zakochałem się .
Te ogromne halogeny w malcu wyglądaja spoko ....
Trzeba myslec nad robieniem classic rally jak nic .....
Tyle że zobaczymy czy dawca bedzie 126 czy ....... a dodajcie sobie ze 2 - 4

Piękne auta tlyko siaśc i wzdychać. Szkoda tlyko zę czarno białe ale to dodaje takiego uroku oldschoolwego. Pozdruufka

Super - jak bym dużo dał, żeby móc sie cofnąć w czasie i być jako widz na takim rajdzie!
Nysa rulezzz

Cytat:
jak bym dużo dał, żeby móc sie cofnąć w czasie i być jako widz na takim rajdzie!

To jest jedyne zdanie , które chyba każdemu przychodzi na myśl.
Super te fotki . Pozdro. Piotrek

Witam!
Czuczu,TE halogenki leżą w garażu i czekają na reaktywację
A ten DF wpisał się w pejzaż na Rajdzie Kormoran.
Pozdrawiam

Świetne te fotki z rajdow...a juz nie mowiac o tym jak ladnie sie przezentuje duze fiaciki....miodzio bardzo ciekawa kolekcja pozdroowka Mariusz

super fotki - to byly czasy a nie teraz cala robote podczas rajdu wykonuja komputery i czujniki zamiast kierowca

A to doskonały przykład jak powinno się przerabiać klasyka
Wyścigowy kant na torze w Niemczech...

wśród Wartburga, Rapidek, BMW....

Cytat:
2004-02-21 11:57:36, Koniu pisze:
A to doskonały przykład jak powinno się przerabiać klasyka
Wyścigowy kant na torze w Niemczech...

Wątpię,żeby któryś z właścicieli klasyków zdecydował się na taki ' face lifitng'

Ale ten fiatix ze zdjęcia wygląda po prostu miażdżąco