DRIFT NA TORZE HOCKENCHEIM.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
MACIEJ POLODY WYGRAŁ ZAWODY DRIFTU NA TORZE HOCKENCHEIM.
Dla niewtajemniczonych :

polody.pl

Ci co byli w modlinie widzieli w akcji go.
Startował pierwszy raz i wygrał !!!!
Opis przetłumaczony z forum niemeickiego:

Cytat:
Jeżeli chodzi o Drift Challenge to mogę tylko powiedzieć: super super super i tak w kółko. Ale następnym razem wezmę krem do opalania! Pali mnie japa...ale było super.
Spotkanie w Essen też było w dechę, wszyscy byli super super mili. Naprawdę mnie to ucieszyło. Ucieszyło by mnie jeszcze bardziej jeżeli DC nie odbywał się tylko raz w roku, ponieważ ja (i moi rodzice) bawiliśmy się bardzo dobrze wieczorem. Szkoda tylko, że trzeci przejazd się nie udał, ale nic, było bardzo fajnie, Tom.
Ten Fiat Panda był najlepszy!
Tyko oceny końcowe nie podobaly mi się za bardzo (patrzcie na Mantę, która nic sobą nie reprezentowała, a dostała 6 punktów!!!)
No tak, ten Polak... Był naprawdę dobry, odstawił cool show....
Ale ten liliowy Chevrolet trochę się nie nadawał do driftu.
No i ten biedny GT2 który skończył na żwirze, o mało co się nie popłakałem.
To by było na tyle ode mnie.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotkania.
Byłbym również wdzięczny za fotki z imprezy

Spoko, i tak dalej. Fajnie ,że w tej dyscyplinie mamy przedstawicieili w świecie , którzy jeszcze wygrywają na dodatek Oby tak dalej

Fooootki

Pare fotek !!! Miazga

i juz

HEAVY DRIFT POLECAM
LFS Drifting Polecam

to z tirem jest zajebiste
a ten drugi link nie dziala...

pare godzin temu jeszcze byl zywy. Moze jest jakis limit transferu? nie wiem, znalazlem, zassalem wyglada przyjemnie, dla pocieszenia dodam, ze tir jest lepszy.

Tir jest niesamowity.
Aj troszke brakuje driftow, szczegulnie tych pod centrum w zimie.

Jesli Wam nie chce wskoczyc to po prostu prawy i zapisz jako .
Poki co sciagam, a z transferami jeden 140kb drugi 120 i to rownolegle , wiec nie jest tak zle . Jak obejrze to napisze . Pozdr

miazdzy gosciu z tira normalnie miazdzy
jest okrutny

Cytat:
miazdzy gosciu z tira normalnie miazdzy
jest okrutny

jeszcze jak by naczepe mial...

Nie wiem co powiedziec, zatkalo mnie . Takich malowidel na asfalcie nawet diabelkowi ciezko postawic . Pozdr

Kiedys bylo sporo filmikow gdzie arabscy synowie szejkow jezdzili na dwoch kolkach terenowkami, zaciagali reczny przy 180+ TUTAJ jest kolejny filmik, moze tylko troche inny