Problem z pompą paliwa POMOCY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich Mam duży problem jestem posiadaczem BMW 325 E-36 i to jest ok. Ale mam problem z autem bo nie chce zamielić kołami tak jak powinien .Ciśnienie w cylindrach ok. nowe świece NGK . nowe sprzęgło i nic Teraz prubowałem z pompą paliwa Jeżdziłem na pożyczonej tez z 325 pompie bosch ale jest mulowaty ,pozyczyłem też pompe z BMW PIERBURG jedzie troche lepiej ale to teznie to Następnie zalozyłem pompe VDO Siemens BMW i auto odżyło .W tym problem że wszystki pompy sa pozyczone z takich samych aut 325 i tamte BMW zamiataja na tych pompach aż miło a ja tylko na Vdo .CO MOŻE BYĆ TEGO PRZYCZYNĄ POMÓŻcie bo ja już zgupiałem

Najprawdopodobniej twoja pompa daje za małe ciśnienie... przyczyna niestety paliwo. Problem jest w tym że nic zabardzo nie da się z nią zrobić, nawet po dokładnym oczyszczeniu nie daje takiego ciśnienia jak powinna. Podkładane pompy są w lepszym stanie dlatego auto dostaje kopa. Radze wytargać dobrą pompe !

Pozdrawiam

Tradycyjnie w bmw moze byc spadek napiecia na pompie.
Sprawdz czy napiecie przy odpalonym silniku jest takie same jak na akumulatorze przy wolnych obrotach i okolo 4000 obrotow.
Jezeli nie musisz zalozyc nowe przewody.Miałem ten sam objaw w dwoch beemkach