Fajne lusterka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.ajs.pl/index-1.htm

Szczególnie te mi się podobają z regulacją linkami.

Dla leniwych takich jak ja tutaj

Podobają mi sie te lusterka szczegolnie te z kierunkiem cena jest nawet rozsądna .Moze by cos pomylal o tym a mam tylko po lewej stronie to sie znajdzie powod aby zalozyc z prawej i zeby byly takie same

ja ma te takie na sztywno
i stwierdzam, ze mechanizm regulacji jest do kitu.
i nie polecam.
moze linki lepsze...

Te z regulacją linkami ( za 28PLN +VAT+10%) są skonstruowane jak sądze w zupełnie nowoczesny sposób. Po pomalowaniu na kolor lakieru byłyby subtelnym elementem tuningu optycznego. Martwi mnie tylko to , że na pewno nie są to sferyczne lusterka...To byłoby zbyt piękne.
Adasco , masz racje, te "sztywne", a więc tez te z kierunkami są do niczego! Po złożeniu w celu np. wjazdu do myjni trzeba lusterko naprawiać , zeby regulacja znowu działała. Wyrzuciłem do swojego prywatnego szrotu i zamontowałem na powrót seryjne.

właśnie wysłałem im zapytanie czy dało by rade by fachowo zamocowali mechanizm elektrycznych lusterek chciałem im wysłać oczywiście z kirunkami i podgrzwaczami lusterek ( ciekawe wyzwanie co?) czekam na odpowiedz bo ręczne regulacje są do d.... i niezdają egzaminu
panoni

wysłałem im zapytanie o te lustra. chcę kupic bezpośrednio od nich. twierdzą że sprzedają detalicznie. ale na maila od 2 dni nie odpowiadają... lipa

Cytat:
2004-03-10 17:54:30, Góral pisze:
wysłałem im zapytanie o te lustra. chcę kupic bezpośrednio od nich. twierdzą że sprzedają detalicznie. ale na maila od 2 dni nie odpowiadają... lipa

He,he ale im robimy dobrze...Ja też posłałem maila! I też mnie olewają! To nic dziwnego , ze potem polskie firmy przegrywają z lepiej zarządzanymi, które szanuja każdego klienta.

A ja jutro jade sobie kupić - te sterowane linkami

Jak je będziesz miał w rękach to opisz jak się prezentują i co przez nie widać

Bartek-Lodz jak pojedziesz to ustaw ich odpowiednio że ludzie piszą meile a oni mają ich w du... , a tak poważnie jak możesz to zaoytaj czy zamontowali by mechanizm do elektrzycznych lusterek jak bym im podrzucił ewentualnie podgrzewacze . Byłbym wdzięczny za tą informacje bo troche za daleko by jechać i wytłumaczyć z góry dzięki
panoni

A czy zauważyliście że jest do nich telefon i takie pytania można zadać telefonicznie - oczywiście zapytam się ale pamiętajcie, że nie tylko internet istnieje

OK Bartek, nie tylko internet, ale jak już podają adres to powinni wziąć to serio...I nie udawać , że potrafią obsługiwać komputer To jest tak , jakby mieli telefon, ale przez całą dobę była włączona tylko sekretarka i na dodatek nie odpowiadali na nagrane na niej wiadomości.

Ha a ja tam dziś dzwoniłem (tj wczoraj) i pani mnie skwitowała bo się pytałem o kąplet lusterek do 2101 i dowiedzałem się że firma nie zajmuje się sprzedażą detaliczną i również nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej czyli poczułem się jak by mi ktoś powiedział odp... czego od nas chcesz

qrwa, typowo polskie podejście. takie zaściankowe.
oby do maja.

Ja to pier.... bo wezme na firme i chu.. im w oko!!!!!!!!!!!

a pier. taka firme. Ja wiecej od nich tego szajsu nie kupie. Szukam chromowanych, a'la beczka.

Jakos nie umiem sobie wyobrazic klasyka z takimi lusterkami.
Juz wole poszukac czegos na szrotach,np od Opla Manty albo pochodnych.
A co do podejscia-to juz sie zdazylem przywyknąć.
Kazdy tylko nazeka ze nie ma zbytu,sprzedaz kuleje a jak przyjdzie co do czego to olewka.....
Nie wiem tylo czemu jak przekrocze granice Czeską to od razu jestem inaczej traktowany.Dosyc czesto mam okazje goscic u poludniowych sasiadow i widze roznice.
Polacy maja chyba takie podejscie zakorzenione w genach.....

fajnie by wygladaly....
musze zobaczyc, moze i beczkowskie da sie jakos dopasowac.

Pomimo wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeluuuuuu komplikacji - kombinacji - przegięcia PAŁY - udaaaałło się - zamówiłem sobie na specjalne zamówienie lusterka - sterowane na linke do tego z podgrzewaniem i z lustrem sferycznym - koszt 60 zeta za sztuke - będe mieć na wtorek. A goście maj ą nas w dupie bo oni wszystko na Ruskich wysyłają!!!! Ale trza mieć dar przekonywania