MotoNews.pl

Spot na Śląsku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na początku sorry, że umieszczam taki temat na Forum Ogólnym, ale proszę wszystkich zainteresowanych ze Śląska o wypowiedź na temat spotu na Śląsku. Ostatecznie w tym regionie Polski też jest nas trochę.
Pozdrawiam
Markheim

Ano zgadza sie Troche nas jest...osobiscie jestem ZA! Tylko zeby czas pozwolił Markheim, mieszkasz wsrod wspanialych okolic, wiec moze spocik w poblizu Żywca?

[ wiadomość edytowana przez: MacioBA dnia 2005-03-21 00:34:23 ]

Cytat:
2005-03-21 00:33:43, MacioBA pisze:
Ano zgadza sie Troche nas jest...osobiscie jestem ZA! Tylko zeby czas pozwolił Markheim, mieszkasz wsrod wspanialych okolic, wiec moze spocik w poblizu Żywca? [ wiadomość edytowana przez: MacioBA dnia 2005-03-21 00:34:23 ]

Jeżeli o mnoie chodzi to jak najbardziej, ale trzeba by zebrać większą ekipę i coś ustalić.

No kochani , ja jak najbardziej za ale jeszcze nie teraz kupiłem alu i mam na oku groki wiec koniec końcem bede chwilowo spłukany a wczoraj byłem w Krakowie ....mam chwilowo co robić na uczelni ale w przyszłosći heh jak najbardziej....

Ja też nie planuję wcześniej niż za jakiś miesiąc. Powód? Muszę doprowadzić Wawkę do stanu używalności po zimowym śnie, poza tym jest jeszcze trochę śniegu, drogi całkiem nie odsolone no i trzeba coś odłożyć grosiwa
Ale przecież możemy powoli coś planować. Zanim dojdzie do czegoś to jeszcze trochę czasu minie.

Druga sprawa ja jestem na zaocznych i to może być róznie z z uczelnią....

Spoko, nie pali się Ja tez jak na razie mam mase roboty na glowie, no i oczywiscie trzeba sie zajac borkiem po zimie...Takze nie wczesniej niz za miesiac

Cytat:
2005-03-21 09:47:20, vistula pisze:
Druga sprawa ja jestem na zaocznych i to może być róznie z z uczelnią....

Niestety w moim przypadku jest tak samo

no jeżeli tak to może ekipa FSO CT się zjawi jezeli może oczywiście
rzućcie temat na naszym forum pewnie chętni się znajdą chociażby JA
musimy Maciek pogadać mam coś dla ciebie

Jest propozycja zorganizowania spotu 16 IV 2005.
Szczegóły w dziale Zloty i Spoty

Odświerzam tylko temat

Patrz post niżej