------UWAGA!!!!!!!!!!---------ZLOT KLUBU ESPERO!!!-----

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Boję się, że ktoś jeszcze nie czytał wątku na górze i że mu gdzieś umknął więc postanowiłem tu oto stworzyć taki sobie nowy post!
Bynajmniej nie jest to zaśmiecanie forum ale chęć zebrania jak największej ilości ludzi na zlocie!
Poniżej link do tematu o zlocie gdzie na wielu stronach są różne informacje na temat miejsca, czasu i rezerwacji miejsc, osób jakie się wybierają na zlot oraz krótkie podsumowanie:

ZLOT KLUBU ESPERO!!!

1) Data: 26-27 CZERWIEC 2004!!!! ale niektórzy deklarują chęć przybycia już w piątek czyli 25.VI

2) Miejsce zlotu oraz strona www ośrodka: BORKI link do strony

2) JAK TRAFIĆ?

3) Cennik pokoi (wszystkie pokoje i domki są z łazienkami, a opłata jest od pokoju, a nie od osoby):
-pokój 2 osobowy z telewizorem i łazienką 80zł/doba
-domek campingowy 3-osobowy z łazienką 120zł/doba
-opłata miejscowa: os. dorosła-1,00zł/dobę; dzieci i os. uczące się-0,20zł/dobę
Ceny usług campingowych:
-namiot 2 osobowy 5zł/doba + 10zł/osoba/doba(opł pobytowa)
-namiot 3-4 osobowy 10zł/doba + 10zł/osoba/doba(opł pobytowa)
-przyczepa campingowa 10zł/doba + 10zł/osoba/doba(opł pobytowa)
w przypadku korzystania z pola namiotowego dzieci do lat 7 zwolnione z opłaty pobytowej, osoby uczące się połowa ceny
wyżywienie: śniadanie 8zł/obiad 20zł/kolacja 12zł (dla dzieci do lat 7 odpłatność za wyżywienie ok. 75%)
parking strzeżony 5zł/doba

4) telefon w celu zarezerwowania ewentualnego - bo ja np przekimam w autku - noclegu: (044) 724 38 37

5) przewodnicący "Party Squadu Klubowego" : SpeedR

5) Lista:

• Andrzei (zapewne z synem i jego lubą)
  • Bartek1112
  • bil69
  • Bogdan1+Beatka+"Kierownik" /lat 7!/
  • cezariusz + córki
  • Czarek_Rej
  • DeeJay & Caroline
  • DENWER
  • DrA
  • draco_pl
  • HenBas (+ dzieci do odwożenia pewnie )
  • Jacenty
  • -JACO-
  • Jogi2
  • KaZaK
  • Kiniusia
  • Klucho
  • Krzysiek-Diackon + połowica
  • KUKI
  • Lee
  • Łukasz Gajer
  • macbigos + żona(?)
  • Martinezzz
  • Markoss
  • mcneo
  • Mihty
  • Navi+córka
  • Norbert84?
  • Petersen + najprawdopodobniej Ania i kolega
  • plump
  • raffsa
  • slayter + Ania
  • SpeedR
  • Tomek-Mydlowski
  • Zoltar
  • znachu

Niektórych dopisałem z góry i liczę, że się zmobilizują
Jeśli kogoś pominąłem proszę na priv to przedytuję post i dopiszę. (nie cytujcie mnie bo wtedy nie będę mógł edytować )

No i obiecany link do topicu o zlocie:

Zlot Espero

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2004-06-13 23:43:15 ]
[ powód edycji: Zboczuch pomylił daty :) ]

Maciek - wiem że czekasz niecierpliwie na ten Zlot, ale 24.06 to dopiero czwartek
Przyspieszyłeś zlocik o jeden dzień

No i dupa, bo już nie mogę edytować
Sorry za pomyłkę...
A swoją drogą to pokaźną listę stworzyłem

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2004-06-12 11:42:42 ]

hmmm.... jak mnie finanse pozwolą to będe a jak nie to , ale będe się starał !

Bedzie jeszcze bart Petersena tylko niewiem jaki on ma nick u nas w klubie. Mysle ze ze 40 esperakow powinno byc

Ja zrobię wszystko żeby być....jak mi nie wyjdzie to pożycze Wam do testów Gtecha i stożek żebyście o mnie źle nie mysleli

hehhe no Gtech fajnie by bylo kazdy by sobie mierzyl czasy no ale Jeszcze fajnej by bylo jak ty bys byl razem z nami. Postaraj sie

Oj ..widzę siebie na liście. Nie mogę tego faktu potwierdzić, powód podałem w innym temacie. Może...?

he he...to co z tą datą zlota??

Beeeeeeee, a ja miałem cichą nadzieję, iż zdążę do chwili zlotu pokryć Esperaka nowym lakierem, ale... dupa . Konieczność dłuższego przebywania w pracy połączona z sesją egzamoinacyjną skutecznie ograniczyły mi i tak stosunkowo niewielką ilość czasu wolnego.

Trudno. Nowy lakier będzie zatem w lipcu i wtedy też, Kazak dostanie wylakierowaną od nowa maskę

Pozdrawiam - SpeedR

a co zmieniasz kolor esperaka czy jak?

Połozony będzie biały pigment w perle, więc ciężko tu mówić o zmianie koloru.

Jednak już bardziej "białej bieli" nie udało mi sie namierzyć.
Przebijam nawet farby "śnieżki"

Pozdrawiam - SpeedR

Ale powiedz mi po co ? przeciesz masz bardzo dobrze zadbany lakier wiec niewidze najmniejszego sensu lakierowac go jeszcze raz tym bardziej ze niezmieniasz koloru.

SpeedR zobaczyl nowy lakier, spojrzal na samochod i doszedl do wniosku, ze mu poszarzal. Trzeba lakierowac. Widac jednak mimo wszystko Lukasz ma za duzo czasu... Soczewke bys wkleil do reflektora

Cytat:
Widac jednak mimo wszystko Lukasz ma za duzo czasu... Soczewke bys wkleil do reflektora

no wlasnie obiecanki cacanki byla i co teraz?????????

He, he...
Niestety lakierowanie nie wiąże się z moimi osobistymi doznaniami estetycznymi (tzn. nie traktuję ich jako priorytet).

Owym głównym powodem jest postępująca degradacja (utlenianie) metalu zwane potocznie korozją.
Ponieważ kilka elementów nadaje się i tak do prac blacharsko - lakierniczych postanowiłem nieco "zaszaleć"

Przy okazji lakierowania postaram się przetestować trochę nowinek (produktów) lakierniczych, między innymi najnowszą gamę podkładów antykorozyjnych Du' Point' a.

Druga sprawa to fakt, iż Esperak zapewne stanie się moim "drugim" autkiem, co pozwoli mi na przeprowadzenie na nim kilku eksperymentów (stąd m.in. pomysł z uturbieniem).

Co do soczewek... jesteśmy wszyscy w podobnej sytuacji. Ja cały czas "jestem w trakcie" konwersji moich światełek na bi- xenon

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2004-06-12 23:25:45, SpeedR pisze:
Druga sprawa to fakt, iż Esperak zapewne stanie się moim "drugim" autkiem, co pozwoli mi na przeprowadzenie na nim kilku eksperymentów (stąd m.in. pomysł z uturbieniem).

Kupujesz drugiego esperaczka.....????
Pozdr. P.

Cytat:
2004-06-12 23:29:28, pyrekcb pisze:
Kupujesz drugiego esperaczka.....????

Lubię koreańską technologię, ale... bez przesady. Co za dużo, to i SpeedR nie zniesie

Pozdrawiam - SpeedR

A to drugi samochod kupujesz w tym roku czy za pare lat? Dlatego pytam bo wiem z eplanow masz duzo i ciezej z ich realizacja

Cytat:
2004-06-12 21:41:59, bogdan1 pisze:
he he...to co z tą datą zlota??

No nie mogę tego niestety zmienić
a kolejne za te offy!!!!! Miało być informacyjnie i mało stron żeby się nie zgubił sens, a tak znowu się zrobił bałagan, ale wybaczam Wam bo ja też lubię bardzo offować w postach
W każdym razie jak jest tu gdzieś jakiś konserwator powierzchni płaskich tudzież inny moderator proszę o zrobienie pożadku i poprawienia błędów w moim poście związanych z datą