Pilna sprawa /126p/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ! Poniewaz padla mi skrzynia bede zmuszony wyjac silnik z mojego malca mam zamiar przy okazji trochce go podlubac. zamierzam wsadzic inne zawory. moje pytanie jest takie jak wsadze od cc700 to co musze jeszczze zmienic ? i ile moze kasy wziasc szlifierz za dobranie zaworow i roztoczenie gniazd ?

ej no nie wierze ze nikt nic nie wie na ten temat. pomocy

czlowieku uzyj WYSZUKIWARKI !!!! bylo 1000 razy

A po co wyjmować silnik jak padła skrzynia biegów? Przecież skrzynie można odkręcić bez wyjmowania silnika.

ale i tak mialem w te wakacje silnik robic.

troszke znalazlem ale nie jestem do konca szczesliwym tym co wynalazlem, jakie macie zawory wydechoe bo widze ze nie ktorzy ssace maja z cc 700 a wydech ?

Cytat:
2004-06-16 17:42:16, maskekk pisze:
troszke znalazlem ale nie jestem do konca szczesliwym tym co wynalazlem, jakie macie zawory wydechoe bo widze ze nie ktorzy ssace maja z cc 700 a wydech ?

...a wydechowe mamy od Mazdy RX7..

poszukaj jeszcze w wyszukiwarce bo z tego co pamietam prezes Schwepes i Krzemowy jakies liczby nawet na trn temat podawali

hmm... jak ja zalozylem bardzo podobny temat to nikt nic konkretnego tez nie powiedzial...

a co do wydechowych to z tego co wiem nie ma sensu zmieniac tylko zostawic seryjne jedynie ssace wieksze.