Gdzie dostanę takie opony???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prostory. ciekawe czy w rosji jeszcze je produkują???

rogacek oponki zajeswietne....ale zes se wymyslił...moze w jakis starych "stajniach" rajdowych mysle ze poloneziory i fiaciory kiedys mogły na tym smigac??? a jak nie to jakis kontakt z "przyjaciółmi" zza buga łap

Pewnie potrzebne mu do tych ats z allegro

dwie takie leżą u mnie w domu. szukam większej ilości. mogą być slicki lun nacinane.

rogacek to naprawde rozgladnij sie po starych "stajniach" mysle ze cos wyszukaja ale przyznaj sie co kombinujesz:>

a to 13 są???

13" takie właśnie.

Widziałem niedawno w ogłoszeniach na forum sierki, nie takie, ale jeżeli chodzi ci o ogromny rozmiar, to podejdą, to było chyba 195 albo nawet 205 na jakiś bardzo niski profil. Poszukać?

oponki

oponki2

[ wiadomość edytowana przez: Lewy_lowicz dnia 2005-05-06 23:30:27 ]

W Tharcie pytałeś, bo u nich są bardzo rzadkie opony, nawet kiedyś u nich widziałem oryginalne białoruskie do 110. Przypuszczam, że bez problemów mogą ściągnąć zza granicy. Firma mojej matki bierze od nich specyficzne terenowe opony do Starów, to myślę, że takie coś to żaden problem. :: ::

Ruski e-sklep z oponami.

[ wiadomość edytowana przez: mwarchalowski dnia 2005-05-07 00:12:17 ]

To samo ogłoszenie jest na youngtimerze.pl
nad tymi 175 sam się zastanawiam - bo moje się kończą...
Zapytam ukraińca - przjeżdża 21 maja - czy to sie da tam jeszcze kupić
paweł

ten ruski sklep sprzedaje to samo co u nas. mi chodzi o prostory. pony wyczynowe a nie seryjne gumy. będę wdzięczny za informacje.

Domyślam się, ale tak jak szukałem to znalazłem tylko firmę produkującą oleje o tej nazwie i nic poza tym. Myślę, ze to moja amatorska znajomość rosyjskiego mogła się przyczynić do takich słabych wyników w wyszukiwaniu, ponadto ta firma może produkować tylko krótkie serie dla zespołów rajdowych.

Tobie chodzi o prostory, a jest przecież kilka firm, które raz o roku wysłuchują zamówień klientów i wypuszczają partię zamówionych opon - robi przecież tak BF goodrich