| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-06-04 08:18:35 Kto wczoraj nie widział neich żałuje.
Godzina 20 ogladam film i nagle tlko piski i jebut i swiatła nie ma.... Wyleciałem a tam wylatuje facet z auta i gasi passata. Auto skasowane masakra z przodu ,wyciagneli panne ze złamana noga kierowca dostał poducha w gebe. Auto miało na oko 150 - 160 km/h Przeleciało od słupa od którego sie odbiło 20 - 25 metrów !!!! Debil wyprzedzał 3 auta na zakrecie przy ograniczeniu do 40 u !!!! Wracam z mieszkania bo w domu pradu nie ma skrecam do domu i znowu ktos siedzi na ogonie. Zaczyna wyprzedzac na podwójnej i zakrecie mam mówi co za debil. Takim powinni jaja obcinac za to ze ryzkuja zycie..... Ciekawe co powie na to kolega z cromy bo to on wyprzedzał |
_DRACO_ VITO Potfffor, HONDA ... Stalowa Wola | 2004-06-04 09:19:28 Noto niezle... sie naszalal Ale jak chce juz sie wybrykac to przynajmniej sam, a nie z kims w alcie. A kiedy ci CZU swiatlo zrobili?? A przypadkiem nie wzioles aparatu z soba wtedy?? |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-06-04 09:36:31 Leciałem po aparat ale siostra miała go w stanach - wrrrrrrr.
Ale kuzynka fotki robiła za to z tego co widziałem........ Swiatło cała noc robili - nowy słupstawiali hehe. Facetwi nalezy sie ROTFL roku. Aha facet mijany mało goscia nie zabił - wyleciałz auta i chciał wpier...... kierowcy podobnie jak przechodnie na chodniku Wszyscy byli w szoku... |
_DRACO_ VITO Potfffor, HONDA ... Stalowa Wola | 2004-06-04 09:46:20
no pewnie typowa mentalnosc polaka poprostu chcieli dobic biedaczka coby sie juz nie meczyl i nie uzeral ztym wszystkim |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-06-04 10:22:31 Toom nie chodzi o łuk przy sadzie !!!!
Widziałem wiele wypadków - raz w meisiacu srednio jest. Widziałem tez pare powaznych - ale nigdy tak daleko nei poleciało auto.... Jak z procy go wybiło - elektrycy powiedzieli ze nigdy nie widzieli czegos takiego - słup poleciał na bok ale był 50 cm od dołu w którym powinien byc wyrywajc liny .... Na łuku to kazdy wyprzedza ale nei przy Planecie - DEBIL I TYLE. Zawsze jak skrecam do domu mam strach w oczach bo zawsze znajdzie sie debil który zacznie wyprzedzac nie widzac co jedzie z naprzeciwka. Dlatego moja mam tak mówiła o Mr Cromie bo widzielismy juz wielu którym sie tak spieszyło..... W echu dnia bedzie pewnie napisana predkosc policjanci 3 razy sprawdzali metrem odległósc. Aha felga z oponą z drazkami tarcza hamulcową odleciała na ca 15 metrów - jakby ją ktos uciął.... Auto wyglądało masakratycznie..... Jak wpadne do kuzynki jutro moze dostane te fotki.... Aha przy 100km/h auto by sie zatrzymało na żywopłocie.... Aha płot tez skasował nieźle sie odbijał.... |
BARRY User zalezy od dnia Stalowa Wola | 2004-06-04 11:04:52 Stalem akurat na balkonie :>
2 straze 3-4 wozy policyjne i po 5 minutach Czuczu kamere postaw |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2004-06-04 13:24:29 Od ronda do zakretu przy sadzie jest ze 150m i on mial na tym odcinku osiagnac 150km/h ? niesadze
Ta kolejnosc to powinna byc chyba inna, ehh karetka po 5 minutach |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-06-04 14:44:46
Hehe, to juz podchodzi pod science - fiction Wspolczuje wszystkim poszkodowanym, a kierowca dla mnie moglby nawet wyskoczyc z autka popodziwiac panorame rozwadowa z duzej wysokosci, zero tolerancji dla glupoty |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-06-04 15:37:07 Auto jechało od rozwadowa rnku do stalowej - w strone ronda.na podwójnej ciagłej zaczeło wyprzedzac.....
Załózmy ze miało 120. Ograniczenie do 40 tam jest ehhh. I najgorsze ze to normalka ... Stawiam prywatny fotoradar |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2004-06-04 18:58:58 A ja widzialem tego passka juz na lawecie i musze przyznac ze niewygladal za pieknie.
Bok i przod caly skasowany no a silnik to wszedl pasazerowi do srodka. Koles mial szczescie ze wyszedl calo no a pasazer jeszcze wieksze. |
WoPin Suzuki Swift Stalowa Wola | 2004-07-01 09:42:55 Wiecei co to jzu jest przesadza jachac dajmy 120kmh przy ograniczeniu do 40!!!!nie weim co ci ludzie sobie mysla!!poprstu tak Maja Fure i chca pokazac co potrafia i pokazuja i czym to sie konczy widac !!To powinna Byc prrzstroga dla wszystkich !!!!! |