Jak zrobić ładnie eleganta?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem niedawno maluszka i jeśli ma ktoś fotki jak można łdnie zorbić eleganta piszcie wasza pomoc sie przyda z góry dzieki! teklazw@tlen.pl

no i niezmieniająć narzie koloru hehe

no i niezmieniająć narzie koloru hehe

Daj mu ładne felgi porzadnie nawoskuj i bedziesz mial ladnego eleganta zobacz el'a lo3ka.
a jak cos to robisz tak samo jak fla duzo chromu gleba i wystarczy.

Mocna gleba, 13stki aluminiowe, ładnie wyczernione zderzaki, mogą być lusterka od SC, halogeny ładne wbudowane w zderzak (takie projektorki), tylna klapa bez zamka (ale nie wygładzona!), w środku kubełki, klatka, pasy szelkowe, zegary dodatkowe po prawej stronie w chromowanych obwódkach (na przykład z Łady 1500S), brak tylnej kanapy, podsufitka wraz ze słupkami w czerni, ładna gałka zmiany biegów, ładna nakładka na hamulec ręczny, ładne nakładki na pedały. ŻADNYCH BURACTW, coś takiego powala i wystarczy.

Gleba, alu 13, chromowane zderzaczki, kubły i szport kiera, polereczka i miodzio

tylko nienaczepiaj se spojlerówlów , badloków , kolorwych zderzaków czy innych wioch bo elegant będzie wygladał jak pół dupy zza krzaka
seryjny elegant jest najładniejszy

polerka , kubeł , alu fele z rekina , i bierz sie za silnik i zawieche

zobacz malca Darallye

[ wiadomość edytowana przez: proiss dnia 2004-06-18 12:50:31 ]

pitus nic sie nie martw moze juz na dniach rzucimy go na glebe

no to będe sie strał!: dzieki chłopaki! czyli zaczynam szukać dobrych chromików ładnych fel a kubełków już zaczołem szukac tak apropo niema ktos sprzedać kubła lub kubełków w dobrym stanie!?

Dzieki dejta Ciesze ze sie Ci podoba

Co do twojego malana PitusK to bym pierwsze co zrobil to dal ladne fele bo one naprawde duzo robia. Po za tym ladny lakierek(nawet i taki jak masz byle tylko polerka), Czysciutke czarne zderzaczki albo chromy zalezy od twojego gustu.I tak jak przedmowcy bez zbedznych plastixow bo one nie poprawiaja wygladu malca. Jak cos zajrzyj sobie to tego tematu Na koncu sa fotki zapodane przez czucza. Moj malec narazie jest zrobiony z zewnatrz Czeka jeszcze na glebe. Choc musze sie pochwalic wczoraj wsadzilem do srodka Kubelek

PS Ostatnio kumpel z grupy ogladal mojego Mlana i powiedzial ze jeszcze tylko spojlera brakuje...

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2004-06-18 13:32:31 ]

Według mnie podstawa to porządna gleba i ładna fela . Moja propozycja dla ciebie amorki Bilstein (twarde + ile się da na dół) oraz felga RSL lub Elba i do tego jakaś fajna oponka. Efekt gwarantowany!!! no jeszcze o wydech możesz się postarać... Ale wszystko zalerzy od ciebie na jaki styl chcesz autko zrobić.

pozdro

lo3ek ładne felgi myślałem o takich samych!!jeslo można ILE dałeś za te Felusie?co do stylu to ja sam jeszcze niejestem pewny ale niewiem czy niezałoże chromików

Za fele dalem 400 zeta no i plus oponki 180zl Wiec razem mi wyszlo 580zl. Tylko jak bedziesz takie kupowal to nie zapomnij pomalowac bebnow Wtedy jes dopiero efekt. Moje zdaniej est takie ze jak chcesz zakladac chromy to najlepsza fela by byla taka szprychowka od bmw rekina. Takie najlatwiej dostac. Choc koszt za 4 moze siegnoc tez kolo 400zl Ale efekt wart jest tej ceny

Od siebie dodam ze moglbys jeszcze wykleppac ranty nadkoli naczy sie jakis blacharz ladna gleba ladne fele i wyklepane ranty i jest spoko

po waszych opiniach juz wiem co i jak bede kombinowałteraz napewno go niezepsuje juz mam wizje zobaczymy co i jak wyjdzie dzieki wszytkim

ja bym tam chromików do ela nie dawał... zderzaki właśnie ładnie wyczernione, gleba i ładne fele (najlepiej alu ofkoz). wnętrze to już co kto lubi, ale kubły koniecznie

a ja dodam od siebie dobrze go zakonserwuj moze na poczatek pozdrawiam el maja slaba blache ale dobrze zakonserwowana jakos trzyma

zakonserwować nie zaszkodzi ale ja słyszałem że to nie wiele daje bo eleganty były robione z takiej blachy, która była źle wytwarzana i dlatego tak rdzewieją.

napoczatek wez go dobrze zakonserwoj.

aha, no i zegary od sportinga (najlepiej z białym cyferblatem) też powinny pasować dobrze