| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2004-06-02 22:58:12 Pisze nowy temat abyscie zobaczyli jak wyglada zabawa motoryzacyjna w Gdansku.Jak co tydzien w srode na pasie na zaspie odbyl sie zlot motoryzacyjny, wyglada to tak ze caly pas dookola obstawiony samochodami a w srodku jezdza na motorach.Tak po godzinie, poltora wpada policja [ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2004-06-02 23:01:26 ] |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-03 00:01:56 wybacz Franc, ale Ja uwazam, ze policja tam wpada jak najbardziej slusznie.... Bo rozumiem, ze jest to impreza niezorganizowana.
Ba, mysle, ze policja powinna dzialac bardziej zdecydowanie. Bo taka zabawa "fajna" jest, dopoki ktos nie zginie. Pol biedy, gdy zginie "dawca narzadow" dosiadajacy flexy - najwyzek ktos czekajacy na przeszczep sie ucieszy i jednego potencjalnego zabojce mniej. A co powiedzialby uczestnik imprezki matce, ktorej dziecko zabil burak, ktory nie umial opanowac swego stunowanego autka? Oczywiscie, "tor" byl niezabezpieczony.... Mieszkam nieopodal toru kartingowego, gdzie czesto zjezdzaja sie lodzcy mistrzowie (mniej lub bardziej) kierownicy i rownie czesto smigaja mi prawie pod blokiem. Nie wiem, ja wzdluz tej ulicy nie chodze raczej.... Juz kiedys widzialem takiego modela, jak kosil bariere miedzy torami, bo go na "pasach zarzucilo"... Takie zabawy sa swietne, poprawiaja relex, ucza panowania nad autem.... ale pod jednym warunkiem: SA NALEZYCIE ZABEZPIECZONE! takie jest moje zdanie. W przeciwnym wyadku policja powinna palami uczyc organizowania zlotow tuningowo-mlodziezowych. czy warto tam jechac... coz.... rzecz gustu. ja chyba jestem stetryczalym piernikiem, bo mnie to nie jarzy... zreszta i na zlotach tez nigdy nie jedze po lotnisku. Nie jestem wystarczajaco pewien swych umiejetnosci i boje sie zrobic komus kuku lub uszkodzic auto |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-06-03 00:29:42 Mimo wszystko mysle jednak, ze calkiem fajna sprawa, chociaz Adam po czesci ma racje - nie wszyscy sa odpowiednio rozsadni, a predkosci i technika kusza... Niemniej jednak wazne, ze jest sie gdzie i z kim spotkac, pogadac, nawiazac jakis kontakt - mysle, ze to wlasnie jedna z tajemnic sukcesu grupy pomorskiej w naszym klubie.
A przy okazji prosze moderatorow o porawienie bledu ortograficznego w tytule postu |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-06-03 00:41:41 Uuu niezle sie Twoja 2103 prezentuje... fotka jest ekstra ! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-03 00:46:52 oczywiscie. Wystarczy bawic sie rozsadnie....
a niektorym ludziom z prezentowanych fotek (widzom) - troche rozsadku brak.... Co innego spotkanie i rozmowy, przyjaznie, a co innego narazanie siebie czy innych... [ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2004-06-03 03:23:36 ] |
cosworth3 SYMPATYCZNY GOŚĆ Volvo 440 Kraków | 2004-06-03 09:17:38 Brawo Adasco dołączam sie do twojej wypowiedzi, w Krakowie debilna część mistrzów kierownicy bawi sie jeszcze inaczej urządzają sobie wyścigi po ulicach miasta.
Ale napewno któryś z nich wcześniej czy później sie na mnie nadzieje a wtedy cóż będzie miał bliskie kontakty z blacharzem hihihi |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-06-03 11:30:58 Mi też się to nie podoba, a w szczególności to, że na około sa bloki i tam mieszkają ludzie, ktorym mogą się takie hałasy nie podobać!!!! Współczuje zaspianom. To jest środek tygodnia i może ktos chce sie wyspac, albo ma małe dzieci!!!! A do tego zobaczcie ile tam jest gapiów na rowerach. Masakra. Ja sie nie piszę. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-03 12:44:02
widocznie nikt nie widzi tam zysku. Ale inna sprawa, ze gdyby wjazd byl platny - ludzie przeniesli by sie gdzies indziej... do tego dochodzi ta otoczka "nlelegaslnosci" , co niektorych dodatkowo kreci. Jedyne co mozna z tym zrobic - to tepic i samemu dbac o bezpieczenstwo... |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-06-03 13:45:33
Dokładnie...obecnie to co nielegalne jest modne. Szkoda tylko iż nie wszyscy potrafią się zachowywać inteligetnie. Chciałbym się zapytać posiadasze tej ślicznej 2103 |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2004-06-03 14:44:39 leżały w kanale w lakierni. popryskane lakierami. firma RIAL 4x98 7x15" |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-06-03 15:05:50 Blow me down ROGACEK NIE ZIE MSKA jest ta 2103 Loskurde, na tym zdjeciu wyglada lepiej jak na poprzednich Ciekawe jak w rzeczywistosci - moze sie doczekam KonGratulacje |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-06-03 15:29:21 Fleszer to przyznać trzeba auto jak z okładki |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-06-03 15:46:09 To trzeba przyznać! Rogacek jest pretendentem do zdobycia tytułu najpiękniejszej Ładnej w klubie!! |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2004-06-03 17:02:55 1. - fakt, gdyby bylo to "legalne" bylo by lepiej
2.- spotykanie sie na pasie nie jest nielegalne, policja tam stoi i nic nie robi, dopoki ktos nie zlamie przepisu, wtedy dostaje mandat. 3.- Leszku, najblizsze bloki sa oddalone o jakies 100 m, a po drugiej stronie jest kilometrowy dziki park. 4.- wszelkie objawy swirowania itp sa ze strony motocyklistow, a samochodziarze faktycznie przyjezdzaja tam popatrzec co sie dzieje i pogadac. 5.- skoro to sie odbywa co tydzien, a miasto jakos nie interweniuje to moze niech sie przylaczy i niech stanie sie to cykliczna impreza miejska. 6.- z tych powodow co wymieniacie i tak nie przestane tam jezdzic co jakis czas , bo conajmniej ze znajomymi mozna sie spotkac, i poogladac coraz to nowsze podtuningowane auta.Samochody nie jezdza , stoja caly czas, motocyklisci sie popisuje, a co do widzow nie bylo jeszcze przypadku zeby ktos ucierpial, raz tylko motocyklista mial wypadek przez wlasna glupote i to wszystko. |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-06-03 17:50:33 Czytam wasze wypowiedzi i smiac mi sie chce.Wypadki itp. tak dla waszej wiadomosci ta impreza jest juz 2 rok pod zad i nie bylo do tej pry zadnego wypadku.A nawet jak by byl to co z tego tak tam jak i na ulicy moze byc wypadek a ci co robia ewolucje mimo tego ze wyglada to jak szalenstwo jezdza bezpiecznie.Ostatnio coraz wiecej gapiow przychodzi i stoi coraz blizej ale jak cos sie stanie jednemu to reszta bedzie miala nauczke i nie bedzie tak blisko podchodzic.A jak ta impreza byla by legalna to by padla raz dwa i miejsce bylo by zmienione.
[ wiadomość edytowana przez: _FAZI_ dnia 2004-06-03 18:10:07 ] |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-03 21:40:31 "cos sie stanie jednemu to reszta bedzie miala nauczke " - wolalbym nie komentowac...
a jesli przypadkiem to bedziesz Ty FAzi (lub twoje auto)???? Tez bedzie Ci do smiechu? Wez pod uwage, ze taki motocyklista gdy sie wyglebi to leci jak pocisk - i wcale nie musisz byc blisko, by oberwac... a jakies wypasione 200-konne monstrum z troglodyta za kierownica?? Piszecie - jak dotad nikt nie ucierpial.... czy musi ktos ucierpiec, byscie zrozumieli, ze nie tedy droga??? spierniczaly nie-trendy tetryk adasco |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-06-03 21:43:23
adasco masz tyle tytułów,że chyba rodzi nam się pierwszy arystokrata w LKP |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2004-06-03 23:08:35 przy okazji na zlocie pojawiła się to słynna lada.
![]() |