Zdjęcia omesi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Panowie helpnijcie mi jak skutecznie umieścić zdjęcia omesi na moim koncie? Za każdym razem wywyla mi brak strony czy tam cóś. Zdjęcia są w formacie gif i mają po ok. 10 KB.

skoro panowie to sie wycofuje

deca coraz odważniejsze są twoje avatarki

Deca Ty chyba chcesz zeby sie wszyscy w Tobie zakochali!!!!!!

heh wcale nie, a z resztą zakochać się można ale kochać to już gorzej biorąc pod uwage mój wredny charakter

pozdrDECA

[ wiadomość edytowana przez: deca dnia 2004-06-15 00:27:32 ]

akurat
jeszce nie widzialem dziewczyny z wrednym charakterem ktora by sie do tego przyznala.

to akurat widzisz . Czasami nawet sama mam siebie dosyć ! aah ciężka sprawa

pozdrDECA

obserwacji moich wynika że chyba większość dziewcząt chciała by być wredna, niedobra i achhh ale tak naprawdę jak potrzeba to okazuje się że "do rany przyłóż".

Nie musicie mi mic mówić o charakterach kobiet.

Mam cztery siostry i matke w domu... niezły hardcore, ale daje rade.

Twardym trza być nie miętkim

Pozdro

Cytat:
2004-06-15 10:07:33, kristo pisze:
Mam cztery siostry i matke w domu... niezły hardcore, ale daje rade.

Huh? Faktycznie hardcoreowo. Ja myslalem, ze ja mam ciezki zywot z dwoma samicami... (zona i kot).

Cytat:
Twardym trza być nie miętkim

Ano.

własnie chciałabym być miła ale jakos nie umiem, mozna mnie co prawda "do rany przyłozyć" , ale nie kazdemu na to pozwalam (czyli nie kazdemu przyłozyłabym sie do rany) , heh wiekszości nie

pozdrDECA twarym trzeba być to fakt !!!

Cytat:
2004-06-15 12:02:44, deca pisze:
własnie chciałabym być miła ale jakos nie umiem, mozna mnie co prawda "do rany przyłozyć" , ale nie kazdemu na to pozwalam (czyli nie kazdemu przyłozyłabym sie do rany) , heh wiekszości nie

pozdrDECA twarym trzeba być to fakt !!!

co potwierdza moją teorię
a co do twardości - jej nadmiar może skutkować niepotrzebną "skorupą"

Cytat:
2004-06-15 12:30:03, Cleber pisze:

Niektóre rzeczy robią się raczej miękkie od alkoholu na przykład - kwestia stężenia oczywiście.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Cytat:
2004-06-15 13:13:44, Prowo pisze:
Cytat:
2004-06-15 12:30:03, Cleber pisze:

Niektóre rzeczy robią się raczej miękkie od alkoholu na przykład - kwestia stężenia oczywiście.

to tak jak gaździna do bacy w trakcie "amorów" :

baco gniewom sie
no nie moze być gaździno, cemu sie gniewos ????
no jo sie nie gniewom, ino wom SIE GNIE...

A chlopak zapytal chcial tylko pomocy
Cytat:
Witam
Panowie helpnijcie mi jak skutecznie umieścić zdjęcia omesi na moim koncie? Za każdym razem wywyla mi brak strony czy tam cóś. Zdjęcia są w formacie gif i mają po ok. 10 KB.

Co moze zrobic zle postawione pytanie.

ewos

Ewos mnie ubiegł, właśnie miałem napisać, że trochę się zboczyło co poniektórym

Witam,
no właśnie tak sobie czytam i czytam i nic się nie dowiedziałem oprócz tego, że damska część ekipy poczuła urażenie. No cóż bywa i tak.
a tak apropos to jak z tymi zdjęciami drodzy Państwo obojaga pci?

Z góry dziękuję.

Cytat:
2004-06-12 14:48:53, Carolo pisze:
Za każdym razem wywyla mi brak strony czy tam cóś. Zdjęcia są w formacie gif i mają po ok. 10 KB.

Carolo - skoncentruj się!

Po pierwsze (i najważniejsze) taki problem nie nadaje się do tego by tworzyć z niego wątek. Takie rzeczy załatwia się na priv, np. z moderatorem.

Albo opisz dokładnie, co ci nie działa - bo jak widać innym wszystko działa,
albo zacznę podejrzewać, że w ogole nie czytałeś instrukcji przy zmianach na koncie:

Cytat:

zdjęcia Twojego auta (opcja)
(przesłane zdjęcia - .gif lub .jpg - przekonwertowane zostaną proporcjonalnie do dwóch maksymalnych rozmiarów: jako miniaturka w celu podglądu - 85x64 piksele oraz właściwe zdjęcie o wielkości 400x300 pikseli; optymalnym przesyłanym formatem może zatem być format 640x480, 800x600 czy 1024x768 pikseli przy czym wielkość nie może przekroczyć 100 kb na 1 zdjęcie)
WAŻNE:
1. Przesyłając zdjęcia na serwer wyrażasz zgodę na wyświetlanie ich w galeriach klubowych funkcjonujących w domenie motonews.pl. Zdjęcie traktowane są jako materiał nadesłany do publikacji.
2. Obecność zdjęcia w polu nr. 1 decyduje czy system będzie tworzył odnośniki do Twoich zdjęć oraz czy Twoje zdjęcia będą widoczne w galerii klubowej.

cóż skrychy nie będzie gdyż zawsze jak będę miał problem to napiszę do wszyskich gdyż dopiero wtedy jest wiadomo czy rozwiązanie jest łatwo czy trudno osiągalne, czyż nie poto jest forum?

Pozdrawiam
Karol

a problem jak był tak jest, ale co tam dam radę.