Kjs w rzeszowie !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JEDZIE KTOŚ Z KLUBU NA KJS KTÓRY SIE ODBĘDZIE 27 CZERWCA W RZESZOWIE

Napisz moze cos wiecej, bo poki co wiemy tylko ze KJS, a czy to resorakami czy sankami to nawet tego nie wiemy . Pozdr

Konkursowa
Jazda
Samochodem
przypuszczam wiec, ze automobilem Waszmosc

rzecież przeważnie na kjs jeżdzi się autami które mają 4 koła !!

jak będę coś więcej wiedział to zaraz napisze !!

Madryjalki . No to czekam cierpliwie az sie dowiesz czegos ciekawego . Pozdrawiam

Cytat:
2004-06-13 18:57:09, tomeQ_ pisze:
Konkursowa
Jazda
Samochodem
przypuszczam wiec, ze automobilem Waszmosc

Krotka
Jazda
Sprawnosciowa
a nie czasem od tego powstal skrot

Niestety ja nie pojade Mam ostatni egzamin i to jest dla mnie wazniejsze niz kjs Szkoda

Stary powiedz cos wiecej na ten temat, znaczy sie gdzie to ma byc, kto to organizuje.... itd a chetni sie znajda.

Osobiscie chetnie bym sie poscigal w koncu rzeszow to moje przyrodnie miasto , ale nie wiem czy sesja nie popsuje szykow.

Moze i ja pogodnie odrazu z Zakopca

zcheciom tez bym pojechał ale mam egzamin.i przeaz pojebane studia ni moge Pozdro bawcie sie dobrze w rzeszowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cos juz wiadomo, bo mam troche jeszcze bieznika w oponach, a juz sa nowe na wymiane, wiec ...

Nic nie wiem o żadnym KJSie

A masz to do jednego niewiernego
27 istotnie jest/powinien byc KJS w Rzeszowie zaliczany do Mistrzostw Okręgu Rzeszowskiego PZM w KJS.

jutro zadzwonie do automobilklubu w Rzeszowie i sie wszystkiego doweiim bo ma maila czekam już 2 tydzień i nie odpowiadają jutro do nich zadzwonie i wam wszystko powiem

nie dzwoniłem na automobilklubu do rzeszowa ale jest na stronce zapowiedź to jest link do tej stronki !!
http://www.automobilrzesz.pl/index.php

kto by jechał do rzeszowa ?? napiszcie !!
http://www.automobilrzesz.pl/index.php link o kjs !!

Nu basta nigdzie nie jade.
Termin zly, a i checi male.

Pozdro

No ja tez wtedy bede w Krakowie wiec lipa :/

miała sie jakaś ekipa znaleźdź a tu nic!! oby sie coś znalazło !!