II Eliminacja Pucharu Rally-Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klub Rajdowy Rally-Kraków zaprasza zawodników i kibiców, na II Eliminację Pucharu Rally-Kraków która odbędzie się 21 listopada 2004 (niedziela) na terenie firmy Maxi-Schrott, przy ul. Centralnej 53 w Krakowie.
Impreza jest drugą z czterech Eliminacji Pucharu Rally-Kraków, które odbędą się do końca 2004 r.
Terminy kolejnych eliminacji:
· III Eliminacja - 5.XII.2004
· IV Eliminacja - 19.XII.2004

Wpisowe: 20 zł

Trasa imprezy będzie podzielona na 2 próby, każda przejeżdżana 3-krotnie (w sumie 6 przejazdów, długość każdej z prób ok. 1km).

Dla kierowcy i pilota wymagane kaski (możliwość bezpłatnego wypożyczenia na miejscu od organizatora dwóch kasków)- zalecany start z pilotem.

Przewidziany start pierwszego zawodnika o godz. 10.45 (zapisy w godz. 9.30-10.30).
Ilość zawodników ograniczona do 40- pierwszeństwo będą miały zgłoszenia złożone przez e-mail rallykrakow@poczta.fm (lub ew. telefonicznie, zgłoszenia do pobrania na stronie klubowej).

Sponsorem imprezy jest firma Project XS (www.projectxs.pl), która dla zwycięzców w każdej z Klas ufundowała bezpłatny pomiar samochodu na hamowni, oraz za 2 i 3 msc. w Klasach, odpowiednio 60 i 40% zniżki na w/w usługę.

Patronat medialny nad imprezą objął serwis rajdowy KiM Rally (www.kimrally.pl)

Bieżące informacje na temat imprezy, regulaminy oraz zgłoszenia dostępne na stronie klubowej www.rallykrakow.wel.pl oraz na forum klubowym, lub tel. (0)501-812-480 / (012)686-61-05

Serdecznie Zapraszamy !

wstępnie jade , auto mam jeszcze nie gotowe ale musze sobie pojeździc

Postaram sie wreszcie pojechac. W sobote Cieszynka a w niedziele kreciolek...

tez sie wybieram troche porobie z autkiem i jazda

Ja na 90% bede

Bez kibicow sie nie da... wiec bede...

też postaram sie być jako kibic......narazie

a jak mniej wiecej wyglądają próby jaka długość i nawierzchnia?

nawierzchnia to płyty betonowe zarzucone syfem jest tez łacznik kilkunastometrowy cos w stylu jakiegoś szutru

Jak mi się uda to podjadę....jako kibic oczywiście

Cytat:
a jak mniej wiecej wyglądają próby jaka długość i nawierzchnia?

galeria meehow'a

no i jak zwykle wtedy co trzeba to nie odpali ta moja padaka. rece opadaja juz powoli......

wróciłem
było super klub reprezentował poochaty , widynek , rekin i ja

pogoda dopisała chociaż była straszna ciapa , jeździło sie wysmienicie sprzęt wreszcie zaczął dopisywac , nie obeszło sie bez małych defektów , wywinał mi sie rant błotnika z przodu i potargał gume oraz oberwał lakier , nastepnie mój bład wjechałem w opony pogięło mi zderzak oraz całe mocowanie w pasie przednim , pomaluje sie i bedzie jak nówka

teraz czekamy tylko na wyniki

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2004-11-21 15:46:27 ]

Mała fotorelacja

Moje zdjęcia

20 zł za wjazd, fajnie macie w Krakowie

Ale Lukasz jestes zeby sobie o mnie zapomniec

Impreza lux tylko troche zimno i chlapa, ja sie nie bardzo popisalem bo snieg to nie moja mocna strona

impreza fajnie zorganizowana choc mozna wiele mowic co do organizacji i robienie 2 grup ale ...
ogolnie to spoko sie wybawilem i zawsze sie czegos nauczylem, a do tego trohce inaczej silnik chodzil wiec troche nowosci bylo.
pozdrawiam

Cytat:
2004-11-21 17:02:57, Pulpit pisze:
... choc mozna wiele mowic co do organizacji i robienie 2 grup ale ...

no ku.... zaje...ć sie można na śmierć a i tak sie nie dogodzi zeby było dobrze. Policz sobie ile byś czekał gdyby był jeden OS przjeżdżany 3-krotnie. Ostatnio źle bo za długo, teraz źle bo szybko ale dwie grupy, ludze dajcie spokój...jak masz na to receptę to zapraszam na priv może się czegoś nauczę nowego co do organizacji bo widze ze jeszcze dużo brakuje żeby wszyscy byli zadowoleni.

Ogolnie bylo spoko ale ja pisze w imieniu nie tylko swoim tylko ogolu. nic nie mam do organizacji.
2 os-y pomysl dobry tylko mogly byc przejezdzane pokolei ale to tylko moje zdanie wiec moge to napisac .
sorki jezeli ktos zrozumieal nie tak