Szkolenie BHP.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sciagnijcie sobie filmik i ogladanijcie caly, mowia co nalezy robic a co nie
Warto polecam
Szkolenie BHP

Buehehe Adam u was tez sa na uczelni takie wyklady ?

BUAHHAHAHAAHAH ale zianie szczerze mowiac nigdy nie chcialem robic u NIEMCA !!!!!!! chyba jasne dlaczego

Adam skad ty takie rzeczy bierzzesz ??
zraziles mnie do pracy i przez ciebie bede kolejnym bezrobotnym
niezle zianie

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2004-06-17 11:14:56 ]

Zajebisty filmik szczegulnie koncowka.
Normalnie jak bym ogladal jakiego nisko budzetowego horrora.

Kosmos!! . Koncowka najlepsza, ale za malo krwi?? Gdzie jest ta krew?? . Od jutra szkole sie w jezdzie wozkiem, niezla frajda musi byc . Pozdr

No filmik MASA Wozek daje rade

Dzisiaj puscilem to kumplowi.
Miazga !!!!!

Nie wiedzialem gdzie to umiescic, a zeby nowego tematu nie zaczynac to dam to tutaj. Filmi bardzo krotki, ale polecam obejzec kazdemu, daje strasznie duzo do myslenia, przynajmniej mi.

FILMIK

Filmik rzeczywiscie dobry...ja zawsze jezdze w pasach, nawet jak siedze z tylu. I to nie ze wzgledu na policje i mandaty ale dla wlasnego bezpieczenstwa.

Ja jeszcze z tylu nie mam zwyczaju, chodz trzeba zaczac. Skoro dziecko 10 letnie w czasie uderzenia staje sie pociskiem o masie 100kg, to ja nie wiem czym ja bym sie stal, pewnie czyms w rodzaju kaliber 40mm , a tu juz nie tylko moje, a tego z przodu bezpieczenstwo jest nadszarpniete. Ostatnio sie sam zlapalem , ze przy przeparkowaniu (jakies 10m) zapialem pasy . Dobrze, ze w drugim autku mam automatyczne . Pozdrawiam Pasownikow .

Mnie rodzice nauczyli i od małego w pasach zasuwam, a jak ostatnio jechalem bez to dostałem niezłą nauczke

Ja tam w pasach nie jezdze bo myrdaja mnie po sutku
a tak na serio to w miescie przewaznie bez pasow bo mnie wkurzaja a na trasie na odwrot bo trzymaja mnie w zakretach

Cytat:
2004-06-23 20:24:53, _Gallus_ pisze:
Ja jeszcze z tylu nie mam zwyczaju, chodz trzeba zaczac. Skoro dziecko 10 letnie w czasie uderzenia staje sie pociskiem o masie 100kg, to ja nie wiem czym ja bym sie stal, pewnie czyms w rodzaju kaliber 40mm , a tu juz nie tylko moje, a tego z przodu bezpieczenstwo jest nadszarpniete. Ostatnio sie sam zlapalem , ze przy przeparkowaniu (jakies 10m) zapialem pasy . Dobrze, ze w drugim autku mam automatyczne . Pozdrawiam Pasownikow .

Ciebie by nawet nie ruszylo

He he no dobra robimy test. Wsiadamy do korka, tak do 100 rozpedzamy, ja z tylu, zobaczymy kto szybciej wyleci przez przednia szybe, ja bym pewnie fotel przedni ze soba zabral . Zaklad o piwko .

P.S. Z tym dzieciakiem 10 letnim, to zapomnialem jednego zera, czyli dewastuje wszystko z masa jednej tony.