OKLUARY SŁONECZNE AGI KTO JE MA?? PILNE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam - Kto z was wzia - badz ma okulary przeciwsloneczne AGI - ktora zostawila je w czyims samochodzie - o ile pamietam, po ostatnim zlocie w Sulejowie???
Prosze o kontakt na priv , badz e-mail.
Dzieki - SPRAWA PILNA

Hej - przeciez ktos mowil ze je ma?
Kto to jest?

Cytat:
no ja dopiero teraz dopadlem do klawiatury.Na zdjeciu jestem nad Kacprem,w rzedzie u gory obok dziewczyny z rudymi wlosami i koszulce w paski(ja to taki łysy w szarej koszulce).dziewczyna ma na imie Julita (2 miejsce w konkursie rzutu bebnem do celu -klasyfikacja kobiet)a ja stoje po lewej.Ciesze sie ze sloniu dojechal caly i zdrowy.mam nadzieje ze rany odniesione przez fleszera zagoja sie szybko i bez sladow!My bylismy w dabrowie gorniczej ok.18 (trasa rekreacyjno-widokowa),a w domciu zameldowalem sie po 20.P.S.No i jestem "zmuszony" jechac na Wegry!Agi zostawila w mojej ladzie okulary sloneczne(odkrylismy to dopiero w Czestochowie-podobno to dobry znak-czyli jeszzce sie z Wegrami spotkamy!P.S.2.Przy ognisku padl swietny pomysl.Organizowanie konkursow sprawnosciowych w pierwszy dzien zlotu.Mysle ze w ten sposob nawet takie awarie jakie mial Sloniu nie beda takie straszne-zawsze jest w zapasie jeden dzien na naprawe auta.

Zacytowalem Adama2106.

FLESZER - WYSZUKIWARKA

szukalem szukalem - ale bez skutecznie
Dziekuje

Polecam sie na przyszłość

Hello
Troszkie mnie nie było z powodu braku neta.
Okularki leza sobie u mnie w domu
Jak pilnie potrzebne to daj znac jak Ci je dostarczyc