Czy nada sie na chłodnice oleju? [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Powiedcie mi jesli mozecie czy coś takiego jak na zdjęciu nada się na chłodnice oleju do malca? Jest to chłodnica z jakiegoś pieca
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Kuner

No chyba zartujesz,mam od fiata ritmo 1.9tds w piwnicy.

Junkers Messerschmit. Nie żartuj

to juz prawie maly kaloryfer.... moze lepiej cos innego zamontuj jako chlodnice....aczkolwiek po odkamienieniu i odredzewieniu tego junkersa moglby pracowac z silnikiem czemu nie? tylko ciezki pewnie jak cholera...

Cytat:
2004-06-22 08:37:18, mufaz pisze:
No chyba zartujesz,mam od fiata ritmo 1.9tds w piwnicy.

A ile bys za cosik takiego chciał?

Wbrew zdjęciu ta chłodniczka taka duża nie jest ehhe..

To ja szukałem po złomach, allegro i innych możliwych miejscach a Wy teraz mówicie, że macie w piwnicy!!!! Teraz już za późno. Mam od golfa gti

a masz moze fotki jak ona wyglada u Ciebie?

ale kombinatorzy z was. na f&f jest artykuł z fotami. zrobiłem taką i nie potrzebowałem części od junkersów.

ja mam taką jak jest na stronie deniora. mogę sprzedać, ale za 80 zł (po prostu nie zależy mi jakoś bardzo na sprzedaniu jej).stan bardzo dobry, szczelna. "kompaktowe" rozmiary

Juz się z Mufazem dogadałem Cena pozostanie nasza tajemnica

widyn sępi ;P

hehe

szukaj a znajdzesz mialem 2 chłodnice oleju za grosze od garba teraz została jedna nie duze to bylo a swietnie zdawalo egzamin

Witam!
Nadaje się wszystko co odbierze ciepło. Tym których śmieszy pokazany na zdjęciu element powiem że w początkowych startach 126p na wyścigach płaskich, czołowi zawodnicy z braku alternatywy stosowali chłodnice od agregatów chłodniczych ze sklepów ( chodziło o wielkość tej chłodnicy) i znakomicie spełniało to swoją funkcję.
Pozdrawiam

Mruk dobrze gada polac mu.
Ile osób po kjsach stosuje od lat chłodnice z lodówek i nie narzeka.
sa nawet wytrzymalsze niz z aut. No i cena - 20 - 50 zl.

Uważaj Czuczu bo jak Ci MRuk zacznie polewać to trzy dni od stołu nie wstaniesz

Jesion za prawde powiadam ci.
Jak Mruk poleje wszystko co bez siarki ..... to i ja wypije dam rade
Zreszta Solina niedługo ...

denaturat nie ma siarki...

Kmandos tez, w dodatku jest lepszy w smaku i klepie tak samo