| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
humel SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107, 2108 (kiedys) ... Poznań | 2004-06-20 17:24:36 Chciałbym sie wybrać 9-10 na mecz Ligi Światowej do Spodka. Jednak nie mogę znaleźć miejsca w którym mógłbym kupić bilety na tą imprezę.. Czy moglibyście się rozejżeć albo popytać o te bilety ??? Ile kosztują, gdzie można je nabyć ???
P.S. Do moderatorów: jeśli znajdą się odpowiedzi wątek można usunąć.. Zeby nie zaśmiecał... Pozdrawiam HuMeL |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-06-20 19:37:08 kurcze powiem Ci,że też ciężko mam się dowiedzieć...
na pewno będzie można kupić bilety w kasach spodka,ale to chyba trzeba już teraz kupić... właśnie kumpel mi podpowiada,że w Sosnowcu jest "sklep kibica" i tam pewnie będą bilety,jeszcze podobno w totalizatorach sportowych sprzedają bilety,tylko nie wiem czy akurat u Ciebie będą dostępne,ale może warto spytać (może na zamówienie,albo jakoś tak) jak się jeszcze czegoś dowiem,to dam Ci znać |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-06-20 19:39:14
właśnie też znalazłem,jest tam też mail więc może da się jakoś zarezerwować,albo kupić przez pocztę,przelewem, za pobraniem czy jakoś tak może jeszcze coś będzie na www.pzps.pl , bo przecież to organizator imprezy... |
humel SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107, 2108 (kiedys) ... Poznań | 2004-06-23 02:07:25 Jesli to kogos zainteresuje to bilety owszem mozna bylo kupic w necie.. ale jakos w marcu.. teraz zostaje opcja zakupu tuz przed meczem w kaach spodka, lub tez wysylajac przekaz pocztowy na adres spodka.. bilety do odbioru przed meczem...
Jedziem na mecz |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-06-25 01:31:57 Przepraszam a w jakiej to dyscyplinie ten mecz |