| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotrek83 User Honda Civic Kraków / Stalowa Wola | 2004-06-24 17:37:05
Lepiej nie pisz takich rzeczy bo mi sie az glupio zrobilo, duma mnie rozpiera itp. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-06-24 17:42:23 Matek chwile sie zastanawialem czy odpowiadac na post, bo jaki jest sens jesli nie bedziesz chcial odpowiedziec |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2004-06-24 21:26:01 A tobie matek co odbilo?!
normalnie jak filip z konopi. O co ci chodzi bo konkretnie nie rozumie Po pierwsze to jest forum KTSW i z checia zapraszam ludzi spoza KTSW bo czest mowia i maja cos swietnego do powiedzenia ale trzeba pamietac ze KTSW nie jest matka teresa i nie robi wszystkiego dla super Stalowej. KTSW dla KTSW. Dlatego napisalem ze koszulki dla KTSW bo to nie orgaznizacja pomocy, ktos chce koszulke niech sie zapisze. A to ze Czuczu ma taki charakter i tak krytykuje to jesgo osobowosci. Ty tez nie masz latwej osobowo, masz swoje zagrywki itp ale dlatego wlasnie kurde przesiedzialem stoba kawal mojego zycia. Powiedz mi skad sie wzielo twoje nastawienie bo nie rozumiem i nie widze tego przyczyny. A moja naiwnosc mnie kilka razy przewiozla, lubie ufac ludzia i staram sie ograniczac robienia czegos dla ludzi nieodpowiednich. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-06-24 22:32:00 Toom nie ma takiej mozliwosci - niestety motonews ma złe php i nie moga tego wsadzić próbowali wielokrotnie.
Dozer - twój wybór ..... Najpierw chciałes żeby ci zdjac sympatyka teraz odchodzisz. |