| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Booguc F&F Sympatyk Wspomnienie po piekn ... Warszawa/Ursynów | 2004-06-23 21:52:58 Czesc, o zamieszczenie tego posta poprosil mnie moj przyjaciel Perez,mianowicie w Jego 127 MK1 zaczela wyciekac woda,na poczatku byly to bardzo male wycieki(kapanie)ale przed chwila zadzwonil do mnie i powiedzial mi ze wlal 4 litry wody i momentalnie wypynela.naj pawdopodobniej jest to wina pompy,czy da sie to jakos naprawic?(tanio)bo Perezowa MK1 ostatnio pochlonela sporo kasy.pozdrawiam. |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-06-23 23:07:09 jesli leje z weza to wiadomo, uszczelnic albo waz wymienic jesli pompa popuszcza lub chlodnica mozna sie ratowac kupujac chyba za 5 zeta "uszczelniacz" do ukl. chlodzenia w postaci proszku wsypywanego do chlodnicy, ja to mam sprawdzone u siebie, znajomy w uno turbo ktore nieustannie "leja" tez stosuje ten proszek...ale z drugiej strony piszesz ze po chwili juz 4 litrow wody nie bylo tak ze proszek moze juz nie pomoc niestety... no ale 5 zeta mozna wtopic... jak nie pomoze to trudno..... |
Booguc F&F Sympatyk Wspomnienie po piekn ... Warszawa/Ursynów | 2004-06-24 21:00:37 niestety to jednak pompa.polatalismy ja poksilina ale i tak nie zlokalizowalismy wycieku,musimy wymontoowac ja. |