Reportaz :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto mi pomoze napisac reportaz
a mianowiicie ma byc o tym jak bylo by gdyby wszyscy w miescie przestrzegali 50 km/h. Bede potrzebowal jakies 10 aut ktore tak od godziny 14:50 beda jezdzily po miescie kolumna, obok siebie nie przekraczajac 50 km/h. Zobaczymy jaki korek spowodujemy
Im wiecej tym lepiej

W sumie to czego nie ?? A jak długo chciałbyś jeździć ?? 20 minut czy ile ?? I czy to będzie na jakiejś kamerce kręcone, bo to w końcu reportaż ??

pojezdzimy z 20, 30 minut. kamerka nie potrzebna, kilka zdjec i wasze relacje wystarcza

Hehe pojeździć moge ale komu to później będę musiał relacjonować??

Tez sie z checia dolacze, tylko kiedy?
Bo niewiem czy w stw bede akurat...

Mi a kiedy to jeszcze nie wiem ustale termin

Ewentualnie kiedy i o której godzinie??

ale bedzie melanz na ulicach...

z wielką chęcią bym się dołączył do tego (nawet z ciekawości jakby to wszystko wyglądało, te wspaniałe korki w stalowej )
Pingu napisz kiedy i o której

HEY HEY HEY !!!!!!!!!!

JA oczywiscie reflektuje ta propozycje i jestem w 100% za tym hehe gdzie i kiedy i bede na bank POZDRO !!! ))

HEY HEY HEY !!!!!!!!!!

JA oczywiscie reflektuje ta propozycje i jestem w 100% za tym hehe gdzie i kiedy i bede na bank POZDRO !!! ))

Jestem calkowicie absolutnie za . Proponuje zrobic to w czasie swiat np 12 czerwca, bo wtedy tez zjada studenciny . Trasa nisko-stalowa , 10-15 aut i koreczki murowane . Aha no i ruszamy oczywiscie bez piskow, spokojnie sie rozpedzamy do astronomicznej 50-tki , jak to przystalo na porzadnych kierowcow .

Cytat:
2004-06-01 05:52:49, _Gallus_ pisze:
Jestem calkowicie absolutnie za . Proponuje zrobic to w czasie swiat np 12 czerwca, bo wtedy tez zjada studenciny . Trasa nisko-stalowa , 10-15 aut i koreczki murowane . Aha no i ruszamy oczywiscie bez piskow, spokojnie sie rozpedzamy do astronomicznej 50-tki , jak to przystalo na porzadnych kierowcow .

Szalony rozpedzamy sie do maks 45 bo co bedzie jak sie zagapisz i np przyspieszysz do 52! Szalony!

Hehe no Adas ja uwzgledniam blad licznika, takze bedzie dobrze . Najbardziej co mnie ciekawi, to reakcja ludzi, bo gdybym ja sie spieszyl , a ktos tak mi zajechal droge to chyba bym ... kupil fistaszki . Najlepiej do tego zgrac na plyty/kasety text : precz z ograniczeniem predkosci!! Chcemy szalec siescdziesiat . I kady zapodaje w radiu. Ot taka propaganda .

Kolega mmarian chyba ma licznik elektroniczny co do kilometra !!!!
Wiec mógłby poprowadzic przepisowo 50 km/h

I jak w koncu z tym reportazem (kiedy sie wszystko odbywa ) NIE moge sie doczekac hehe Ale bedzie Zianie. Jush nie moge sie doczekac jak wszyscy "porzadni" kierowcy bede ns KLNAC hehe

I jak w koncu z tym reportazem (kiedy sie wszystko odbywa ) NIE moge sie doczekac hehe Ale bedzie Zianie. Jush nie moge sie doczekac jak wszyscy "porzadni" kierowcy bede ns KLNAC hehe

No wlasnie kiedy jezdzimy? Ja moge od tej srody do niedzieli , codziennie . A niech maja nauczke Ci z rzadu , jeszcze beda blagac zebym przestal

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2004-06-07 04:59:54 ]

Na paradzie predkosc naszej kolumny wachala sie od 25 do 55km/h.(robilo sie ciasnawo na drodze ) Łysy pieknie prowadzil nas na swoim wechikule.
Ja chce jeszcze raz, ja chce jeszce raz... Bo ja kocham jezdzic zgodnie z przepisami.

nooo!!! pomysł zaj......e trafiony. Jak nie będę miał dużo pracy to się dołączę Może gdzięś tak w niedzielę ok 12??? Pogadamy na różańcu