Żegnam wszystkich ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem Was wszystkich pożegnać na około pół roku.Wyjeżdżam do Anglii do robótki ;].Proszę mnie nie traktować jako martwej duszy ;].Pozdrawiam wszystkich ;]

Zarób dużo kaski i wracaj ... Na pewno znajdziesz okazję , żeby się jakoś dorwać do internetu i opowiedzieć coś o angielskich ladach. Powodzenia!

Jasiu,trzymaj się tam w tej Anglii
Ja tez planuje tam wyjazd,tylko pod koniec czerwca lub na poczatku lipca dopiero(sesja).
pzdr

Może ja tez się wybiorę do anglii muszę obgadąć jeszce z kuzynkiem, a ład to tam za dużo nie ma ale jest duzo kabrioletów , a ceny autek tam sa żenująco niskie np widziałem Ładę samarę z 1995r na wtrysku za 200 funtów na jakiejs stronie z ogloszeniami chyba www.gumtree.com jak się nie mylę bo oni tam maja bardzo drogie ubezpieczenia OC które zależą ile od ilości przejechanych kilometrów

to do milego!
trzym sie.

Cytat:
2004-03-16 00:53:09, Jasio pisze:
Chciałem Was wszystkich pożegnać na około pół roku.Wyjeżdżam do Anglii do robótki ;].Proszę mnie nie traktować jako martwej duszy ;].Pozdrawiam wszystkich ;]

Weź mnie/nas tam. Po robótce to "nabierzesz ciała" duszyczko a na zlocie będziesz tryskał angielskim humorem

Milego pobytu na Wyspach - pozdrawiam.

Udanego wyjazdu, zarobienia mnostwa kasy! Nie zapomnij o nas i odezwij sie jakos na forum!
Pozdrawiam

To oczywiście powodzenia i zarób dużo kasy.
No i żeby na miejscu się nie okazało, że to oszustwo i tym samym robota w jakimś burdelu, albo coś . Żartuję oczywiście. A tak poważnie, jeżeli wolno spytać z ciekawości co to za robota?
Bo w sumie to Wam powiem, że ja też chętnie bym gdzieś we wakacje zarobił, ale ja to oczywiście tylko w Polsce i to najlepiej w mojej okolicy - jakieś tam zrywanie wiśni czy coś. Już od kilku lat próbowałem szukać takiej roboty we wakacje, ale nigdy się nie udawało. Może w najbliższe lato?

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2004-03-16 17:07:00 ]

Wszystkim wybierajacym sie do UK w ciemno po 1 maja zdecydowanie odradzam. Szkoda kasy i zachodu. Przez Jugoli i tak ciezko z robota a po wejsciu do UE bedzie rodakow zatrzesienie.

Cytat:
2004-03-16 17:27:44, soop pisze:
Wszystkim wybierajacym sie do UK w ciemno po 1 maja zdecydowanie odradzam. Szkoda kasy i zachodu. Przez Jugoli i tak ciezko z robota a po wejsciu do UE bedzie rodakow zatrzesienie.

Ja z kolei widziałem kiedyś film oparty z resztą na faktach, w którym odwrotnie - Angole w ramach kary w pierdlu i jako resocjalizacja jeździli do pracy w domach społecznych u Jugoli. Normalnie syf, rudery... . Czasami ten film powtarzają w tv regionalnej, bo w regionalnej zdarzają się powtórki. Z resztą drugoplanową bohaterką filmu jest łada 2107. Fajny był film, jak będzie jeszcze kiedyś, to Wam polecam.

To do zobaczyska Jasiu na wyspach! Ja toze jade ale w cerwcu...wróce przez Mińsk VFTS-em
Cym sie Jasiu a skub Angoli....!!
pozdro!

Miłego wyjazdu!

Ja też kiedyś - a.d. 1990 - tam (w Anglii) pracowałem na budowie (legalnie - w ramach praktyk studenckich) i... tak ciężko fizycznie, to nigdy w życiu nie pracowałem. Noszenie biegusiem po 12 pełnych cegieł (używając tzw. brick-holdera na ramię) po drabinie na I piętro, praca w roli automatycznego ekspresowego podajnika surowców do duuużej betoniarki i takietam . Po pracy na budowie - w ramach rozrywki - pracowaliśmy na poczcie. Wieczorkiem spać i wcześnie rano... apiać od nowa... i tak przez kilka miesięcy...
Taaak...
Po tym wyjeździe odechciało mi się pracowac na budowie (nawet w charakterze inżyniera )... Skończyłem te studia, ale się przebranżowiłem; mam jakiś taki wstręt do budów i wolę je oglądać z daleka . Tak więc pożytek z praktyk studenckich zawsze jakiś jest .

Cytat:
2004-03-16 17:48:51, mily_byd pisze:
Cytat:

Ja z kolei widziałem kiedyś film oparty z resztą na faktach, w którym odwrotnie - Angole w ramach kary w pierdlu i jako resocjalizacja jeździli do pracy w domach społecznych u Jugoli. Normalnie syf, rudery... . Czasami ten film powtarzają w tv regionalnej, bo w regionalnej zdarzają się powtórki. Z resztą drugoplanową bohaterką filmu jest łada 2107. Fajny był film, jak będzie jeszcze kiedyś, to Wam polecam.

Miły, ten film to "Bandyta" i chyba wszyscy go widzieli. A o ile się nie mylę to działo sie w Rumunii.

Cytat:
2004-03-17 13:22:38, andrzej_krakow pisze:
Cytat:
2004-03-16 17:48:51, mily_byd pisze:
Cytat:

Miły, ten film to "Bandyta" i chyba wszyscy go widzieli. A o ile się nie mylę to działo sie w Rumunii.

Faktycznie, to był ten film.

miłej pracy i nie zapomnij o rodzinnych "stronkach" klubowych oczywiscie Hi hi !!!

Pozdrawiam Michał !!!!

Witam.
Jasio pozdrawia wszystkich cloobowiczow.Niestety nie moze zrobic tego osobiscie bo dojscia do netu nie posiada,ale dzwonil do mnie kilka razy i moimi palcami na klawiaturze pozdrawia wszystkich

A ja sie dolaczam

Serdeczne dzieki!
Pozdrów go serdecznie! Miło,że o nas pamięta!

No przekaż mu od nas pozdrowienia Andrzej - jesli będziesz miał z nim kontakt
Tak swoją droga to chyba wiele osób skorzysta z możliwości legalnej prazy na wyspach i w Szwecji...
Pozdr
Paweł

Ciekawe co sie dzieje ze Scorpio? Tez siedzi w Angli i dawno sie nie odzywal.
Jasiu