[127]Fotele z cc co myslicie ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie mam dwa fotele z cc przednie co myslice o zalozeniu ich do 127 ??

nie glupi pomysl

A nie za małe?? od sportinga czy zwykłego??
Jeśli od zwykłego to mają bardzo słabe 3manie boczne...
Ale mogą być

ja sobie przerobilem na lotnicze fotele moje stare z siodemy koles wziol 150 zeta i zrobil je cacy wygodnie sie siedzi i wysokie i dobrze nawet trzymaja!
a kolor sobie morzesz wybrac dowoli - poprzez ciapki przez kratke skonczywszy na skaju , welurze itd

Nie wkladaj foteli od CC.one sa za waski,oddaj stare fotele do tapicera,on Ci wymieni gabke dospawa trzymanie boczne,obije na nowo i bedziesz mial super fotele i kanape za 170zl!!niedlugo umiescimy zdiecia.pozdrawiam

jak dlamnie sa kijowe

Cytat:
Jeśli od zwykłego to mają bardzo słabe 3manie boczne...

sporting ze tego co wiem to te same fotele tylko dolozony pokrowiec z gabka. tak czy inaczej ani jedne ani drugie nie sa jakies specjalnie godne polecenia...
przeciez seryjne ze 127 sa chyba ok? choc nie moge sie wypowiadac bo raz tylko siedzialem w 127 bez kublow...

Myśle że pomysł jest do kitu bo seryjne fotele od CC mają zerowe trzymanie boczne i są kiepsko wygodne.Mamy w domu cc od 4 lat.

Wydaje mi sie ze siedzieni sa od cc do niczego sa dosc niewygodne .Zalatw sobie lepiej siedzieni od Opla Kadeta Gsi albo VW Golfa 1 Gti bedziesz musia przerobicz szyny ale sa owiele lepsze od cc.Pozdro