Spocik w Toruniu 26 czerwca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na zlocik do Torunia 26 czerwca 2004 r. W planie spotkanie o godzinie 11 na parkingu pod Toritalem.
Następnie przejazd pod zamek Dybowski, tam grill i inne tego typu extrasy =)
Zapraszamy serdecznie =)

czeczun dlaczego zawsze robisz mi to jak mam sesje tydzien pozniej i bylbym moim nowym cudem... eh...

Jam tylko skorzystałem z okazyji i się podłączyłem pod spotowanie FSO AK

eh no to lipa.. moze nastepnym razem...

Czeczun przyjacielu........znowu mnie ranisz .....zamiast przyjechac do Krakowa...napic sie wodki ze mna .....Konmi itd.....to ty sie wybierasz na jakies zloty sroty .......zlituj sie ))))))) to co ? znowu pijemy na mariensztacie w barylce ? :>

a moze chcielibyscie zobaczyc w krakowie oczekiwanego od 3 miechow SWAP'a?

Cytat:
2004-06-23 20:35:16, ZoLt4R pisze:
a moze chcielibyscie zobaczyc w krakowie oczekiwanego od 3 miechow SWAP'a?

eeee wole ogladac zajebisty film o facecie w łódce .....tytuł "smierc w wenecji" niezle brzmi co ?

nie to nie

Cytat:
2004-06-23 21:19:07, ZoLt4R pisze:
nie to nie

Korzystajac z okazji chcialem pozdrowic mame tate ..wojka ...i brata.

PS:W sobote na rynku w krakowie od 13:30 do 16 jest pokaz starych samochodow .Wlasnie robie dyplomy dla nich ...a ze mi sie nie chce to cudow nie bedzie

PS2: OOOOO niebywale ...Spice Girls sie rozpadlo

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2004-06-23 21:30:57 ]

Cytat:
wole ogladac zajebisty film o facecie w łódce .....

ehh, zobacz lepiej co to żarcie robi ci z mozgu... ;)

hmmm... 26 czerwca powiadasz... ?? pomyslimy... tylko jak zwykle problem stanowi transport

Spoko Zoltar - tydzień później też sie coś zmontuje .
Szkoda jeszcze, że to 26 a nie 27 - do soboty raczej się nie wyrobie bo termin naprawy mi się przesunął poważnie (dopiero jutro jade działać). No gdybym w ciągu pół dnia zrobił wszystko i okaże się, że nie ma problemów to nie wykluczam .
BTW - gdzie i czego szukać do wykrycia nieszczelności instalacji gazowej?? Są jakieś pianki którymi się psika na wszystkie łaczenia i widać gdzie ucieka, ale jak to nazwać i gdzie szukać

Cytat:
2004-06-24 13:04:14, Vyzn-R pisze:
hmmm... 26 czerwca powiadasz... ?? pomyslimy... tylko jak zwykle problem stanowi transport

Ty znowu to samo... Weź raz nic nie napisz i przyjedź w końcu .
I wywal tą Renie z profilu (2.0 i tylko 115KM? to ja mam tyle pod gaźnikiem ). A co do avartara - jak sie ma białe kierunki to trza wstawić pomarańczowe żarówki .

Podjedź poprostu do nas do szkoły... na przegląd! Gruby - jak powiesz, ześ uczeń - to za LECHA MOCNEGO Ci wszytko sprawdzi! Ale pewnie go znasz... więc w czym problem?

Cytat:
2004-06-24 19:26:58, Race_D pisze:
Spoko Zoltar - tydzień później też sie coś zmontuje .
Szkoda jeszcze, że to 26 a nie 27 - do soboty raczej się nie wyrobie bo termin naprawy mi się przesunął poważnie (dopiero jutro jade działać). No gdybym w ciągu pół dnia zrobił wszystko i okaże się, że nie ma problemów to nie wykluczam .
BTW - gdzie i czego szukać do wykrycia nieszczelności instalacji gazowej?? Są jakieś pianki którymi się psika na wszystkie łaczenia i widać gdzie ucieka, ale jak to nazwać i gdzie szukać

Cytat:
2004-06-24 13:04:14, Vyzn-R pisze:

Ty znowu to samo... Weź raz nic nie napisz i przyjedź w końcu .
I wywal tą Renie z profilu (2.0 i tylko 115KM? to ja mam tyle pod gaźnikiem ). A co do avartara - jak sie ma białe kierunki to trza wstawić pomarańczowe żarówki .

Masz samochod w gazie i cwaniakujesz Juz Tobie nie raz mowiłem jak jest z dojazdem u nie
P.S. Jak bylo i czy sa jakies fotki??

vyzn-r z tymi dojazdami twoimi to juz nudne jest... jak juz masz byc to nie pisz tylko po prostu badz bo totalna bzdura z tego wychodzi...

btw. rajdowalismy w lasach za lipnem

I po spocie.

Rano przyjechałem do Torunia, skąd z Zoltarem i 2Rotorem pojechaliśmy do Płocka. Biedna Toyka - na każdym biegu do odciny . Na III-ce ponad 150, V-max w porywach ponad 180. A początek był taaaki spokojny... .

Z Płocka pojechałem po Kombiaka - fotka w profilu i foto-relacji.
Kombiakiem do Torunia spowrotem (Zoltar i 2R zostali w Płocq na uczelni), gdzie trafiłem na połowę spotu. Jako że był problem z rozaleniem grila, a mój nowy nabytek miał sporo pomocnego medium, sciagnałem pewien wężyk pod maską i napompowałem trochę do butelki. Z Uniwersalną95 rozpałką od razu zaskoczył:

Na krótko pojawił się też Czeczun, który był chyba nieco dłużej na pierwszej części. Już ma z tyłu tablice
BTW - przed płockiem trafiliśmy DF'a w picku i klasyku za razem, więc go na szybko ostrzelaliśmy .

Reszta moich fotek z imprezki >> TUTAJ <<.

O qrde Przeciez Ten Pick-up Jest Boski
"0" pytan

P.S. klape mial z chromu ??

Race gratuluje zakupu kombiaka, niech ci sluzy jak najdluzej

POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: doman_zastava1100p dnia 2004-06-27 00:39:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: doman_zastava1100p dnia 2004-06-27 00:47:24 ]

a to oni kupili tego pick up'a - zbladlem, albo czytac nie umiem albo slepy jezdem- gdzie jest tak napisane ?

No ten pick up jest boski
Są jeszcze na tym świecie ludzie, którzy wiedzą co piękne

no w Płocku juz sa dwa ładne Fiaciki... rozowy i ten pickup zrobione sa w bardzo podobnym stylu naprawde ładnie wyglada