| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2004-06-24 17:58:53 zastanawia mnie jedno jak wyrobić licencję na 1/4 mili |
tomy21 Klubowicz Rally-Kraków Kraków | 2004-06-24 18:25:10 o ile dobrze pamietam to trzeba ukonczyc 2 albo 3 wyscigo w pucharze pzm na 1/4 mili, cos takiego
|
tomy21 Klubowicz Rally-Kraków Kraków | 2004-06-24 20:25:49
bardzo wymagający |
ade Nexia SportSedan Krakow | 2004-06-30 01:37:59 Czy wymagajacy czy nie to chyba nie jest najistotniejsze w tym temacie... w co bardziej wymagajacych kjsach (a nie takie popierdulki jak w krakowie) wygrywaja mistrzowie prostej trzeba wystartowac w 3 eliminacjach pzmot lub mistrzostw polski i pozniej egzamin... tylko co pozniej z licencja rajdowa?? skoro w kjsach nie mozna startowac majac licencje pzmot (nie jest okreslone jaka) |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-06-30 01:45:45 Ja tak z forum obok
1/4 mili nie jest tak prosta jakby sie wydawalo. W gre chodzi szereg czynnikow ktore moga spowodowac ze dany start jest nie udany lub udany. Nie wiem czemu sie z tego nasmiewacie ?? Chyba nie startowaliscie .. nie wazne ... pozdr |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-06-30 08:42:53
jaja sobie robisz ?????????
jak to co , nie można startować z licencją RII, RI, i z tego co pamiętam licencjami WT i rallycrosowych ale nie jestem pewien, chyba że organizator dopuści zawodników z takimi licencjami w klasie otwartej, licencja zdobyta w sprintach to inna bajka- tutaj kolejne błędy w regulaminie kjs się kłaniają
owszem nie startowalismy bo mamy wyższe wymagania co do umiejętności i nas takie zawody nie interesują. Ludzie co wy porównujecie rajdy do wyscigów na prostej ??? Większość "mistrzów prostej" oprócz mocnych samochodów i umiejętności szybkiej zmiany biegów nie potrafi poradzić sobie w extremalnych sytuacjach, jakie mają miejsce np. w rajdach. Owszem zdażają się wyjątki (nawet znam kilku takich), ale jest to bardzo mały ułamek. [ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2004-06-30 12:53:26 ] |
ade Nexia SportSedan Krakow | 2004-07-01 16:05:19 A ja znam ludzi, ktorzy startuja w kjsach, czesto w pzmocie...(dalej nie dochodza bo albo wydzwonai i im sie znudzi, albo ktos zakreci kurek z $$ a sponosrowac przeciez nikt nie bedzie), ktorzy nie dosc, ze nie umia jezdzic po zakretrach to na wprost tez by nie umieli w okolicach warszawy wiekszosc kjsow i roznych prob sportowych wygrywa grzesiu staszewski, a czolowe miejsca zajmuja zawodnicy, ktorzy glownie scigaja sie na prostej, a tylko czasami tak zeby pokazac, ze umia skrecac startuja w roznego rodzajach kreciolkach aha kjs w warszawie (np taki puchar lata) mial chyba okolo 30 odcinkow z czego ponad 10 roznych.. a rajd krakowski?? a tak wogole peace |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-07-01 16:15:43
święta prawda...
no pisałem przecież że są wyjątki |
ade Nexia SportSedan Krakow | 2004-07-01 16:16:00 a w tmeacie chodzi wlasnie o te niescisclosci w regulaminei kjs... |