DZISIEJSZA MODLITWA I NASTEPSTWA!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lepszej zabawy w zyciu nie miałem.
Policja az huczy

Najbardziej udany "street" w tym roku
Strasznie mi sie podobało, mam nadzieje że jeszcze kiedyś coś w tym stylu będzie.

genialnie było
naprawde przejazd przez stwa miodzio tylko szkoda ze pały wpadły ale za to było duzo lepiej pod oczkiem

naprawde fajnie sie bawi KTSW

Moja pierwsza modlitwa nie zdazylem sie pomodlic niebiescy zepsuli zabawe. Wszyscy pojechalismy pod centrum i cursing po miescie Porobilem troche fotek a w sumie to moja dziewczyna. Szkoda ze sie tylko nie pomodlilem bo mnie nosiilo i chyb dzis nie zasne.
Ale i tak niebiescy zabawy nie zepsuli. O i na osiedlu na gorce dolaczyl sie do nas woz panstwa mlodych i zaczol trabic wiec wszyscy zaczeli trabic Zajefana zabawa byla. Pozdro dla wszystkich co byli

Juz czekam na nastepna............

Szkoda tylko ,ze tak malo modlitw zostalo odprawionych - reszta jak najbardziej udana. Pozdrowienia dla dziadka ,ktory nie wyhamowal i przywalil mi w "dupe" Pozdr. dla calego KTSW

Jakby nie patrzec to była najlepsza modlitwa.
Rafauu kiedy dowód odebierasz
Nie bój nic stary.

Ale zabawa super - szkoda zen ikt nei miał grilla

lista została wysłana do Pinga i Minia
jest skromna wiem ale zawsze to trzeba umiescic

Bylo super i to wszystko dzieki milicji

ps. Ma ktos jakies fotki ? bo moje nie wyszly

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2004-06-12 23:25:14 ]

lo3ek wyslij mi na maila

ja tez bym prosił lol3k o zdiecia mój meil cuso@wp.pl

Cytat:
2004-06-12 23:03:01, sq8jx pisze:
Pozdrowienia dla dziadka ,ktory nie wyhamowal i przywalil mi w "dupe"

HA HA HA ! Nam tez koles przypiepszyl w tyl na wiadukcie i sie cruising skonczyl Heh... Szkoda ze dojechalismy tak blisko

Zawsze jakis trep sie znajdzie co popsuje komus zabawe
Zoom i Kornel i co bylo dalej z tym.
A tak to bylo fajnie i tak bedzie gdy policja bedzie nam psula super bezpiecznego i swietnie zoorganizowanego streeta

Cytat:
2004-06-12 23:50:34, Pingu pisze:
Zawsze jakis trep sie znajdzie co popsuje komus zabawe
Zoom i Kornel i co bylo dalej z tym.
A tak to bylo fajnie i tak bedzie gdy policja bedzie nam psula super bezpiecznego i swietnie zoorganizowanego streeta

U mnie spoko, tylko grzesiu usa lekko zostal popchniety do przodu przez moj wrc i tyle. Nie ma nawet sladu, ale dziadek byl zestresowany Co najlepsze to akurat stalismy a tu nagle bum. Pomimo tego bylo super !

Bylo zajeb...........

Cytat:
U mnie spoko, tylko grzesiu usa lekko zostal popchniety do przodu przez moj wrc i tyle.

twoj maluszek nie byl jedynym ktory przycieral mi tyleczek, hehhehe
Cytat:
ja tez bym prosił lol3k o zdiecia mój meil cuso@wp.pl

ja tez! gcetnarski@wp.pl

OBY TAK CZESCIEJ NO I OCZKO TEZ BYLO SPOX- brawa dla goscia z 306 (chyba 306)

Ja dzis nie bylem swoja "furką" Z kolega jechalismy Audica jak ktos zapukal nam w bagaznik Ale wszystko lajt. Fajnie z wiaduktu bylo widac konwoj autek Bajerka

Co do fotek to nie za bardzo mejlem bo bym musial wysylac je hyba z 2 tygodnie. 4 fotki wysyla mi 15 min uroki sdi Mam nadzieje ze ktos znajdzie jakis serwerek i je tam wrzuci

to byl peugeot 206 a nie 306!! i jeszce oczywiscie dla Probe(nie wiem jak sie pisze)z tarnobrzega...ale ogulnie mi sie podobalo.znazcy nei bylem na modlitwie ale bylem na oczku

Nie no lepszej modlitwy to chyba nie moglem sobie wyobrazic na swoja ostatnia na tych wakacjach

Bylo normalnie zajebisciefantastycznie

Modlitwa fakt krotka ale to co sie dzialo pozniej to normalnie niezla zajawka. Miasto troche sie zdziwilo jak zobaczylo tyle samochodow. HEHE przejazd osiedlowkami to byl naprawde dobry pomysl.

A nad oczkiem rewelka. Brawa dla wszystkich i bawcie sie tak dalej, czyli ostro ale bezpiecznie

No nad oczkiem mozna sie pokrecic.Szkoda ze mnie nie bylo.Sam chetnie bym wykonal pare slide'ow Zazdrosze Wam super zabawy.Pozdro z Mahopac

Bylo super. Sama modlitwa krotka,ale jak to Adas powiedzial jak nam pomieszali szyki z super zaplanowana modlitwa to dostalo miasto to co chcialo . Przejazd byl konretny, natrzaskalem pare fotek, jak dojade do wawy to wstawie. Oczko okazalo sie super miejscowka, ktora warto w przyszlosci wykorzystac, poki cierpliwosc mieszkancow sie nie skonczy. Ogolnie bylo miodzio i do nastepnego.

P.S. Za co Rafalowi skroili dowod?