Chcą kupić moje Espero !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Taką karteczkę w tym tygodniu znalazłem za wycieraczką mojego samochodu

Cytat:
2002-11-24 18:50:11, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Taką karteczkę w tym tygodniu znalazłem za wycieraczką mojego samochodu

Zainteresuj się, ile ten tajemniczy klient chce ci za niego dać...
Smieszne to trochę...
Pewnie narazie nie chcesz się z nim rozstawać...

I co, sprzedajesz? Zadzwoń może, zapytaj ile by Ci dali.
Ja wczoraj widziałem fajngo Esperaka- z zewnątrz normalny, granatowy a w środku czarna skórka, wszystko ładnie poobszywane, ehhh... jak nie Espero.

Ja tez znalazlem kiedys taka karteczke nawet bym powiedzial identyczna --- chyba

Oczywiście warto sprawdzić o co chodzi.
Myslę jednak, że jest to ulotka tych facetów, którzy dają potem w Wyborczej ogłoszenie typu: kupię każdy samochód, czy kupię każde Daewoo - płacę gotówką.

Cytat:
2002-11-24 20:19:43, Maciej75 pisze:
Oczywiście warto sprawdzić o co chodzi.
Myslę jednak, że jest to ulotka tych facetów, którzy dają potem w Wyborczej ogłoszenie typu: kupię każdy samochód, czy kupię każde Daewoo - płacę gotówką.

Tak, pewnie masz rację...

A ja powiem tak nie sprzedawaj esperaka mógl bys roztac sie z nim i z forum.

Pozdrawiam
Wiktor

Ja bym był raczej zmieszany, bo ta karteczka oznacza że albo samochód ocenili na tani albo na taki który wymaga juz sprzedaży...

Cytat:
2002-11-24 22:09:24, MaciekGT pisze:
Ja bym był raczej zmieszany, bo ta karteczka oznacza że albo samochód ocenili na tani albo na taki który wymaga juz sprzedaży...

Maciek...hehe
Swojego za ile byś teraz opchnął...?
Wiem, że nie zamierzasz, ale...na ile byś liczył ?

Jeżeli mialbym go sprzedać tak żeby nie płakać nad stratą to za jakieś 20-22tys, ale realnie to poniżej 18tys to by nie zszedł.... pewnie giełda by mi dała 15-16.... więc juz znasz odpowiedź czy sprzedaję...

Np. Tomek ma swojego wychuchanego z 1996r i co weźmie na giełdzie 11tys?... a ja by go za tyle wziął od niego.

95 !!!!

czuje się taki nie doceniony

ps!! kalkulator gazeta.pl wyliczył mojego na 14.700

Cytat:
2002-11-24 23:01:26, Tomek-Mydlowski pisze:
95 !!!!

czuje się taki nie doceniony

ps!! kalkulator gazeta.pl wyliczył mojego na 14.700

A mojego na 17.800...

Kupują Espero, czułem się jak bym podpisywał cyrograf. Jestem mile zaskoczony jego trwałością, a co do ceny, jeszccze poczekam, widać że rynek dopiero teraz zaczyna doceniać tą udaną konstrukcję, samochód w ssierpniu ubezbieczyłem na 13tys.zł (katalog mówił o 15tys.zł) a teraz ten rocznik kosztuje 18tys.zł. A więc co za tym idzie, cena do rocznika zmienia się nie wprostproporcjonalnie. Wyjdzie na to że za 2 lata mój rocznik '99 będzie kosztowł 16,600. A po drugie ja się z nim rozstanę jak wyzionie ducha, mam nadzieją że ten tolerancyjny pojazd będzie chciał mnie jeszcze wozić przez przynajmniej 3-4 latka - więc na forum zostanę jeszcze długo

Pozdr.

Zajrzałem w kalkulator gazety i wyszła mi wartość 18900 zł. Szkoda tylko, że redakcja nie pokrywa różnicy w mysl starej prawdy, że samochód jest tyle wart ile ktos za niego chce zapłacic.