| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jareck RENAULT 19 RT Szczecin | 2004-06-28 20:11:26 4,5 tys za 89 rocznik,mi sie wydaje ze to cena troche przesadzona.Za ta cene jak dobrze poszukasz znajdziesz samarke o dwa ,trzy lata mlodsza.
pozdrawiam |
fostof Nissan Almera Krakow | 2004-06-28 20:19:52 Czyli trzeba bedzie albo negocjowac albo szukac innego auta, to ile mniej wiecej jest warte to auto? (zalozmy ze stan bedzie dobry) |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-28 22:07:02 podstawa to zdrowa blacha, Matys juz napisal... ja dodam jeszcze przednie slupki nad laczeniem z blotnikami i ogolnie wokol szyb. Z blachy tylna klape mozesz olac, bo rdzewieje zawsze i latao ja wymienic....
ale ten przebieg malo realny. a wersja niemiecka - jak najbardziej. Ponoc te na zachod byly poprawiane w Tallinie czy juz w Niemczech... nie pamietam... - praktycznie rozkladane i montowane na nowo. Tak mi sie kiedys obilo o uszy i to mozliwe. Sasiad rodzicow sciagnal 2105 z fabrycznym ospoilerowaniem z Niemiec i naprawde jest idealna. 15 lat i wnetrze cichutkie, kupy se trzyma. Elektryka tez mu nigdy sie nie zwalila... ja mam ponoc finke i tez w niektorych momentach zaskakuje solidnoscia monazu. A ruskiej prawde mowiac nie widzialem, wiec sie nie wypowiadam... ALe mozliwe, ze na paru rzeczach oszczedzali.... |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-06-28 23:18:34 powiem szczeże ja od paru lat wychodze z załorzenia że kupuje z dobrą blacharką a techniczne sprawy robie sobie od podstaw i dobijam do ceny giełdowej maksymalniej i wiem że jest wszystko okza te pieniądze musi być naprawde dobra -to jest moje zdanie oczywiście . Ja mam z 90 i kupiłem za 1800 zł dobiłem cenowo do prawie 4500 nie licząc audio i nienażekam z gazem ,a stary sprawdzony sposób to wystarczy jak mocno są wytarte gumy na pedałach jeśli są gładkie na powieszchni ok 1/4 to niesądze by miała tak mały przebieg . Cene musisz zbić obowiąkowo -jak dla mnie max 4000
panoni |
fostof Nissan Almera Krakow | 2004-06-28 23:49:21 ok dzieki panowie za pomoc, jednak jutro sie wszystko okarze co z nia jest nie tak (albo i tak...kto wie pozdrawiam |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-06-29 12:06:30 Ja kupiłem ten sam rocznik 89 za 3 5tys. parę miesięcy temu. Do tego wsadziłem gaz i to kolejny tysiąc. W sumie autko wyniosło mnie 4,5tys. Z tym, że :
-LPG jako,że za mojej kadencji wkładane posiada 2 lata gwarancji -blacha i lakier jest w stanie idealnym (lub coś koło tego bo w 2 lub 3 miejscach cos tam maźne pędzelkiem) -auto widać,że było konserwowane -stan tapicerek bez zarzutów -stan foteli przednich- idealny Ogólnie jako,że jest to wersja fińska widać, że jest wszystko na miejscu, wszystkie detale działąją bez zarzutów ( mam na mysli ogrzewanie tylnej szyby, wycieraczki, spryskiwacze itp A więc auto kosztowało mnie dużo , ale... czy nie warto za taki stan rzeczy?? |
83matys SYMPATYCZNY GOŚĆ Toyota Corolla / Yam ... Łódź | 2004-06-29 15:54:20 No to witamy w gronie posiadaczy najwspanialszych autek na swiecie |
Grzegorz75 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21093 Zgłobice | 2004-06-29 16:26:18 Witamy Cię. Mamy Cię |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-06-29 16:36:45 No to gratulacje, deską się nie martw u mnie też tu i ówdzie pękła, ale chyba nie ma samary bez pęknietej deski |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-06-29 16:51:30 Deske da sie zrobic wystarczy folia samoprzylepna termokurczliwa tylko niestety dostepna w kolorze czarnym.mam stara deche popekana jak cholera testuje na niej swoje dziwne pomysły test z folia przeszła nadspodziewanie dobrze tylko niestety to jak cholera pracochlonne i nie mozna nastawic na maxa suszarki do włosów ,mało mnie zona nie zabila.Gratuluje zakupu sam posiadam taki sam rocznika ładnej |
kubik_44 Była Samara ... co t ... Skierniewice | 2004-06-29 17:22:40 Tak, deske można zrobić folią, jak popękała. U mnie jest troche godzej bo popekała od nagrzewnicy. Ja za swoją Samarkę dałem 2.5 tysiąca, rocznik 90, stan mechaniczny dobry - zapłon do ustawienia i gaźnik do regulacji. Trochę robót blacharskich-tylne nadkola i klapa. Silnik 1.5, bez gazu (i nigdy go nie będzie)- żyleta, jechałem 160 i jeszcze szła dalej, ale po mieście trudno cieżko się rozpędzić (musze skoczyc na trase), do setki miała 13,5 sekundy z czasem reakcji (w 3 osoby). Kupujac to auto myślełem, że to taki ruski polonez, ale taraz porównując te auta, to polonez do samary ma się tak jak gówno do czekolady. POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!! |