Czy silnik od 127 jest taki sam jak od pandy 903???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siema mam silnik kompletny do fiata pandy i jak widze na zdjeciach to silnik o 127 wyglada tak samo!!ale wiecie to sa zdje3cia i chcialbym sie dowiedziec czy to na 10-0000% jest to samo????

to samo 45 koni na gazniku

skoro juz jestesmy przy temacie 903 to mam pytania:
1. czy rozrusznik pasuje od jakiego innego brysia (maluch)
2. to samo pytanie odnosnmie pompki paliwa
3. to samo pytanie odnosnie alternatora

no narazie tyle
dzieki z gory za odpowiedzi

tak silnik pandy ma taki sam blok jak 127 jak CC czyli nie ma roznicy miedzy nimi pod wzgledem budowy tylko sie ruznily pojemnoscia byly pandy 898cm i tylko tyle sie roznilo czyli troszke moca

wiec czy jak by mi zabraklo czegos lub cos niedzialalo od pandy to moge sobie zaadoptowac od fiacika 127!!!! bo wiem ze moca sie roznia nieznacznie jakies 5-7KM !!!!!!!!! ale mi to niegra roznicy tylko chodzi o czesci czy sa takie same????dzieki

wiec czy jak by mi zabraklo czegos lub cos niedzialalo od pandy to moge sobie zaadoptowac od fiacika 127!!!! bo wiem ze moca sie roznia nieznacznie jakies 5-7KM !!!!!!!!! ale mi to niegra roznicy tylko chodzi o czesci czy sa takie same????dzieki