Chat klubowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialem sie grzecznie zapytac czy ktos korzysta wogole z C Z A T U klubowego? Dzis sie tym zainteresowalem, ale za cholere nie chce mi sie aplet wgrac, a nawet jak sie wgra to wyrzuca z servera po chwili.
Mysle ze skoro jest nas czasami tyle online to milo by bylo pogawozyc sobie na forum o mniejszych i wiekszych pierdolkach.

Pozdrawiam .

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-06-22 10:20:36 ]
[ powód edycji: Ehhhh gallus jak ty juz cos nazwiesz ...... ]

W sensie ze o chat klubowy myslalem kiedys o tym samym ale mnie uprzedziles.Mi chodzi to bez zarzutu,niestety zawsze jak wchodzilem to nikogo nie bylo Pora wykorzystac to co daje nam motonews.pl

No dokladnie o to chodzilo . Hehe to byla zagadka . Mi juz wszystko smiga. Moze po prostu umowmy sie na spotkanka od 20 na chacie . A zachecam bo sa kolorki fajne .

No ja teraz jestem na chacie, może ktoś wejdzie do mnie ?

Ja tez wlazlem i se siedze

No już jest nas 3 , a gdzie reszta siedzących na forum ?

Ludzie wchodzcie na chat, jak mowie sa fajne kolorki ... .

No to hop ...

A mi chat nie dziala.
Moze to i dobze.

No wlasnie. Strasznie sie dlugo to dziadostwo laduje

Nie ma to jak rozmowa w grupie na zwyklym gg

Nie ma to jak rozmowa w grupie na zwyklym gg

jestem tego samego zdania

No czat na motonews to nieporozumienie.
Choc fajnie bylo by ustalic godzine o ktorej mniejwiecej sie siedzi i kazdy by wiedzial ze o tej mozna cos zdzialac

A moze odswiezymy stare czasy i przezucimy sie na IRC . Ja do tej pory siedze, a teraz to panie tylko GG i GG i te czaty .
Pamietasz Adas kanal #stalowka . Pamietam ze mialem sobie kupic simsona, ale na pierwszy rachunek poszlo polowe kasy, czyli jakies 800zl . Pozdro .

Hehe a kto nie pamieta tego jasne ze pamietamy a i #stalowke tez bardzo dobrze Pamietam nawet ze tam poznalem Prezesa hehe choc on pewnie nie pamieta A najbardziej #stalowka to chyba zna ZooM.Pamietam ze przez pewien czas z Zoomem zajmowalismy kanał #streetracers a kanał #ktsw można zrobić bez problemu
I mam taką propozycje ze za każdym razem jak wchodzicie na forum zaglądajcie automatycznie na IRC'a na kanał KTSW Zawsze ktoś tam pewnie bedzie siedział Nie ma co pisać na forum " Wejdz na czata" "Wejdz na irc" poprostu automatycznie właźcie

AA i mam pytanie do starych ircowników.Znacie jakie servery przez które mogę się połączyć ze Stanów ze #stalówka,bo te ogólno dostępne nie działają ;/ kiedyś działał irc.stealth.net ale niestety już nie działa.

Heh IRC jest spoko tylko tyle ,ze malo osob juz tam siedzi Pamietam czasy jak na stalowce wieczorem bylo 206 osob, ale pozostali tylko stali bywalcy lub zablakani w sieci Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na #stalowka - L00P

Cytat:
2004-06-24 04:34:16, rybaiii pisze:
AA i mam pytanie do starych ircowników.Znacie jakie servery przez które mogę się połączyć ze Stanów ze #stalówka,bo te ogólno dostępne nie działają ;/ kiedyś działał irc.stealth.net ale niestety już nie działa.

Ryba jak nie znajdziesz servera, to mozesz przeciez przez ssh laczyc sie z interblockiem ,a tam chyba macie jakiegos BitchX'a lub irssi i wtedy nie widze problemu Pozdr.

No to miejsce : kanal #KTSW na ircnecie, juz jest nas dwoch hehe . Przybywajcie .

Juz jest nas trzech

a mi chat nie dziala, moze to tez dla klubowiczow?

Cytat:
2004-06-24 22:36:17, Toom pisze:
a mi chat nie dziala, moze to tez dla klubowiczow?

A tobie co odbilo?
chat nie dziala wszystkim!