Śruba mocująca bęben ( FELE OD REKINA)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy przy felach od rekina wykręciliście szpilkę oraz śrube mocujaca bęben.

ta można wyrzucić nic sie nie dzieje , jak nie pasuje to wywal

AMEN

ja mialem uciete te bolce przez co uzyskalem sruby z niskim lbem na klucz 12

Tak tez myślałem więc ide je wywalić

nie sa takie niepotrzebna, przy zdejmowaniu kola beben sie przesuwa i malo wygodne jest trafianie w otwory w polosce jak jest ciemno w dodatku.

ja tam nie wykręcałem i nic sie nie dziejee

Cytat:
2004-06-29 16:26:04, Krzyh00 pisze:
nie sa takie niepotrzebna, przy zdejmowaniu kola beben sie przesuwa i malo wygodne jest trafianie w otwory w polosce jak jest ciemno w dodatku.

nie obraca sie po pierwszych paruset kilometrzavch bo bęben sie zapieka i jest po problemie

a u mnie po paru tysiacach sie nie zapiekly i sie obracaly jak chcialem kolo przykrecic jeszcze zanim szpilki zalozylem a musialem te bolce wykrecic bo dystans nie dochodzil do bebna.

ja nie mam srub mocujacych beden i jest dobrze!, poprostu je wy....l

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-07-02 10:32:40 ]

Witam.Ja mam sruby mocujace bemben i nic sie nie dzieje.Pozdro

OOO.. NO WLASNIE !! JA MAM TEN SAM PROBLEM !! ZAKLADAM REKINY.. A ONE MI SIE OPIERAJA NA TYCH DWOCH SRUBACH MOCUJACYCH BEBEN.. I MOWICIE ZE TRZEBA JE WYPIERDOLIC TAK?? TO PO CO ONE WOGULE SA SKORO SA NIEPOTRZEBNE?? JA TAM RACZEJ MYSLALEM ZEBY JAKOS RZEZBIC FELGI.. POWIEKSZAC TE DZIURKI MALE ALBO COS.. POWIEDZCIE DOKLADNIE CZY NAPRAWDE MOZNA TE SRUBECZKI WYKRECIC I BEDZIE LOOZIK?? NICZYM TO NIE GROZI?? DZIEKI POZDRAWIAM!

Cytat:
2004-07-02 00:39:39, killer126FL pisze:
OOO.. NO WLASNIE !! JA MAM TEN SAM PROBLEM !! ZAKLADAM REKINY.. A ONE MI SIE OPIERAJA NA TYCH DWOCH SRUBACH MOCUJACYCH BEBEN.. I MOWICIE ZE TRZEBA JE WYPIERDOLIC TAK?? TO PO CO ONE WOGULE SA SKORO SA NIEPOTRZEBNE?? JA TAM RACZEJ MYSLALEM ZEBY JAKOS RZEZBIC FELGI.. POWIEKSZAC TE DZIURKI MALE ALBO COS.. POWIEDZCIE DOKLADNIE CZY NAPRAWDE MOZNA TE SRUBECZKI WYKRECIC I BEDZIE LOOZIK?? NICZYM TO NIE GROZI?? DZIEKI POZDRAWIAM!

wyłacz capsa
te śrubki możesz wyrzucić nic sie nie stanie !!! ile razy można pisać

No co wy takie głupoty chłopakowi opoiadacie!!!!!! Jak można te śrubki wywalić!!!!!!!! Przecież na tych śrubkach się trzyma bęben, a w starszych rocznikach to nawet całe zawieszenie!!!!! Ludzie. Przecież koło się do bębna przykręca, a beben do piasty tymi właśnie śrubkami!!!!!!! Jak je wywali to mu koła odpdaną.
Nie słuchaj tych amatorów, te śruby są bardzo ważne!!!!!

Panowie zlitujcie się juz z niektórymi tematami.

Z tego co wiem to sroby wkrecaja sie tez w piaste. Jak by na takich malych srobkach mialo sie trzymac cale kolo to ja dziekuje.

Cytat:
2004-07-02 09:34:03, Jesion128 pisze:
No co wy takie głupoty chłopakowi opoiadacie!!!!!! Jak można te śrubki wywalić!!!!!!!! Przecież na tych śrubkach się trzyma bęben, a w starszych rocznikach to nawet całe zawieszenie!!!!! Ludzie. Przecież koło się do bębna przykręca, a beben do piasty tymi właśnie śrubkami!!!!!!! Jak je wywali to mu koła odpdaną.
Nie słuchaj tych amatorów, te śruby są bardzo ważne!!!!!

Panowie zlitujcie się juz z niektórymi tematami.

ot i kolega przedstawił całe zagadnienie związane ze śrubkami

topic można zamknąc , a śrubki wywalić