Doskonałe Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jush od dłuużeszego czasu pojawiają się wątki poprawiania autka... dobrze by było złożyć wszystko do kupy więc... niech każdy z Was zamieści tu to chciałby zmienić albo zmienił na lepsze w swoim bolidzie.. czyli zawieszenie tuning silnika tuning optyczny i różne detale (jakbyście mogli to razem z ceną) ciekawe ile wyniesie komletny tuning naszej fury? i czy to jest w ogóle opłacalne (pozatym fantazja może Was ponosić do woli)hehe

-------------------
Pozdro zaciekawiony Misiek...

Jesli chodzi o tuning optyczny to dla mnie podstawowa sprawa to spojler przedni !! jest genialy i poprawia sylwetke, bo uwazam ze espero sporo traci ze jest tak sciete z przodu... cena to u Jedrasika 250 zł ale nie musib byc koniecznie od niego.

Druga sprawa ow tuningu optycznym to alufelgi, w nich esperaczek wyglada cudownie

hmma moze i trzecia, jakis wydech ? moze byc taki jak u Łukasza taki jest fajny no i jak najglosniejszy hehe

Za 30 tyśięcy złotych mógłbym zrobić tuning espero o jakim marze...aczkolwiek szkoda pieniędzy niestety...

Długo by wymieniać co bym zrobił...ale dużo by tego było.

Hmmmm? za 30 tysiecy...... to ja bym sprzedał mojego esperala i kupil nowsze autko!!! Tak, tak jest miłosnikiem espero, ale zdecydowanie nie fanatykiem....Coz za 40 tys moglbym miec naprawde fajne autko!!!

Cytat:
2002-11-30 17:16:38, Lasombra pisze:
Jesli chodzi o tuning optyczny to dla mnie podstawowa sprawa to spojler przedni !! jest genialy i poprawia sylwetke, bo uwazam ze espero sporo traci ze jest tak sciete z przodu... cena to u Jedrasika 250 zł ale nie musib byc koniecznie od niego.

Druga sprawa ow tuningu optycznym to alufelgi, w nich esperaczek wyglada cudownie

hmma moze i trzecia, jakis wydech ? moze byc taki jak u Łukasza taki jest fajny no i jak najglosniejszy hehe

Spotkałem się ostatnio z opinią, że ten spojler przedni to przypomina innym Poldka. To chyba nie najlepsza opinia

Cytat:
2002-11-30 22:19:42, MNTSZ pisze:
Hmmmm? za 30 tysiecy...... to ja bym sprzedał mojego esperala i kupil nowsze autko!!! Tak, tak jest miłosnikiem espero, ale zdecydowanie nie fanatykiem....Coz za 40 tys moglbym miec naprawde fajne autko!!!

Nie jestem fanatykiem...żadnym.
Gdybym mógł wydać te 30 tyśięcy tylko na taki cel, albo je dostał to zrobiłbym tak espero, że miałoby 140 koni, fantastyczne zawieszenie, wyciszenie i itd.

Ale przyznaje, że nie ma to sensu, ponieważ to tylko espero...

za 35 tyśięcy wolę kupić mondeo V6 i go lekko przerobić, albo porządnie o niego dbać...

Ten post wyżej to mój...

Albo Nubirke i ją troche ulepszyć, w tym przypadku ma to dużo większy sens...

Panowie co jest ???
Po tej aktualizacji każdy najnowszy post jes na górze, a nie na dole jak było zawsze, czy można to jakoś zmienić, bo ciągłe klikanie na "rosnąco" mnie denerwuje już troche...

Diacon, mi nie przypomina Poldka i to wcale nie jest zla opinia, ja uwazam ze Polonez to bardzo dobry samochod, i mnie to wcale jakos nie obraza...