| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-30 17:16:38 Jesli chodzi o tuning optyczny to dla mnie podstawowa sprawa to spojler przedni !! jest genialy i poprawia sylwetke, bo uwazam ze espero sporo traci ze jest tak sciete z przodu... cena to u Jedrasika 250 zł ale nie musib byc koniecznie od niego.
Druga sprawa ow tuningu optycznym to alufelgi, w nich esperaczek wyglada cudownie hmma moze i trzecia, jakis wydech ? moze byc taki jak u Łukasza taki jest fajny |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2002-11-30 22:19:42 Hmmmm? za 30 tysiecy...... to ja bym sprzedał mojego esperala i kupil nowsze autko!!! Tak, tak jest miłosnikiem espero, ale zdecydowanie nie fanatykiem....Coz za 40 tys moglbym miec naprawde fajne autko!!!
|
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-01 11:47:35
Spotkałem się ostatnio z opinią, że ten spojler przedni to przypomina innym Poldka. To chyba nie najlepsza opinia |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-01 12:04:32 Ten post wyżej to mój...
Albo Nubirke i ją troche ulepszyć, w tym przypadku ma to dużo większy sens... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-01 12:19:49 Panowie co jest ???
Po tej aktualizacji każdy najnowszy post jes na górze, a nie na dole jak było zawsze, czy można to jakoś zmienić, bo ciągłe klikanie na "rosnąco" mnie denerwuje już troche... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-01 13:40:30 Diacon, mi nie przypomina Poldka i to wcale nie jest zla opinia, ja uwazam ze Polonez to bardzo dobry samochod, i mnie to wcale jakos nie obraza... |